Taş Devri izle, Taş Devri online izle, Taş Devri Filmi izle

TAŞ DEVRİ

Fred ve Barney aynı firmada çalışmaktadır. Barney Fred’den bir miktar borç para alır ve eşi Betty ile birlikte bir çocuk evlat edinirler. Bu arada Fred ve Barney işyerinde mevki yükseltme için bir sınava girerler. Barney testini kötü gördüğü Fred ile kendisinin cevap kağıtlarını değiştirir. Bunun sonucunda Fred’in mevkisi yükseltilir. Ancak olaylar bununla sınırlı kalmaz...
Orijinal İsmi:      The Flintstones


Fred Çakmaktaş ve komşusu Barney dolandırıcaların tuzağına düşer ve olaylar komik bir şekilde gelişmeye başlar
Iyi Seyirler

2.Kısım

Taş Devri 2.Bölüm Türkçe


taş devri çizgi filmmini izle taş devri yemekteyiz çizgi filmini izle taş devri yemekteyiz fred çakmaktaş çizgi filmlerini izlemek istiyorum yabadabadu :)


Karakterler

Çakmaktaşlar Kaldırımtaşı Sokak no. 323 Taşyatağı’nda yaşarlar. (Ancak sezon 2, “The X-Ray Story” isimli bölümde adresleri Taş mağara yolu no.25 olarak geçer.)

Çakmaktaşlar

  • Fred Çakmaktaş – Asıl karakter
  • Vilma Çakmaktaş (kızlık soyadı Çakıl, sonradan Slaghoople) – Fred’in karısı.
  • Çakıl Çakmaktaş Çakmaktaşların küçük kızı.
  • Dino – Çakmaktaşların köpek gibi havlayan evcil dinozoru
  • Bebek Puss – Çakmaktaşların keskin dişli kedisi.
  • İnci Slaghoople – Vilma’nın annesi.
  • Tex Sertkaya – Fred’in eniştesi.
  • Jemina Sertkaya – Fred’in eniştesinin kızkardeşi

Moloztaşlar

  • Barni Moloztaş – Fred’in en yakın arkadaşı ve komşusu.
  • Beti Moloztaş (kızlık adı Elizabeth Jean McBricker) – Barni’nin karısı.
    Bambam Moloztaş – Moloztaşların evlat edindiği anormal güçlü bebek.
  • Hoppi – Moloztaşların kanguru/dinozor karışımı ev hayvanı.

Kayıp Şehir izle, Kayıp Şehir online izle, Kayıp Şehir Filmi izle

http://www.yayinakisi.com/images/tv/33059_kayip-sehir.jpgThe Lost City (Kayıp Şehir)

Aslen Küba’lı olan usta aktör Andy Garcia, ülkesinin devrim tarihine bir atıfta bulunduğu filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor.
1950’lerde baskıcı Batista rejiminin devrilip Castro’nun iktidarı ele almasıyla Küba’da birçok şey değişir. Varlıklı bir ailenin oğlu olan Fico Fellove de devrimin etkisiyle hem kardeşleriyle ters düşer hem de sahibi olduğu popüler gece kulübünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.  Değişim rüzgarları sonunda onu New York’a kadar sürükleyecektir.

Adab-ı Muaşeret izle, Adab-ı Muaşeret online izle, Adab-ı Muaşeret Filmi İzle

TV’DE İLK KEZ
ADAB-I MUAŞERET

KONU:   Matematik öğretmeni olan babası Nurettin Bey’le (Salih Kalyon) birlikte okul değiştirme rutinlerinin sıklaşması Aykut’u (Tarık Ündüz) bunaltmaya başlamıştır.
Zeynep (Yıldız Asyalı), kızlardan oluşan “Adab-I Muaşeret” adlı çetenin lideridir. Adap kızlarına karşı direnen grupsa, okulun asi öğrencilerinden Eko’nun (Bora Akkaş) liderliğindeki “Mokokolar” çetesidir. Bu iki çete arasındaki ezeli rekabet, sene boyunca birbirinden eğlenceli atışmalara sebep olacaktır. Öğrencilerin kafalarına göre hareket ettikleri çivisi çıkmış okulu hizaya sokmak üzere yeni görevine başlayan Nurettin Bey’I zor günler beklemektedir. Fakat en büyük desteği okulun kıdemlilerinden Edebiyat Öğretmeni Fatma Hanım (Hasibe Eren) nam-I diğer Miss Piggy’den görecektir.


 
Matematik öğretmeni olan babası Nurettin Bey’le birlikte okul değiştirme rutinlerinin sıklaşması Aykut’u bunaltmaya başlamıştır. Ne var ki bu sefer yapacakları okul ve şehir değişikliği, Aykut’un hayatında bambaşka bir kapı aralayacaktır.

Zeynep, kızlardan oluşan “Adab-ı Muaşeret” adlı çetenin lideridir. Adap kızlarına karşı direnen grupsa, okulun asi öğrencilerinden Eko’nun liderliğindeki “Mokokolar” çetesidir. Bu iki çete arasındaki ezeli rekabet, sene boyunca birbirinden eğlenceli atışmalara sebep olacaktır.

Öğrencilerin kafalarına göre hareket ettikleri çivisi çıkmış bu okulu hizaya sokmak üzere yeni görevine başlayan Nurettin Bey’i zor günler beklemektedir. Fakat en büyük desteği okulun kıdemlilerinden Edebiyat öğretmeni Fatma Hanım nam-ı diğer Miss Piggy’den görecektir.

Adab-ı Muaşeret Filmi İzle Oyuncular;

Hasibe Eren
Salih Kalyon
Yıldırım Öcek
Şamil Kafkas
Yasemin Balık
Tuğra Kaftancıoğlu

1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM

adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-online-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-online-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-canlı-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-canlı-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-bedava-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-bedava-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-direk-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-direk-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-ful-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-ful-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-internetten-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-internetten-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-full-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-full-seyret-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-indirmeden-izle-adabı-muaşeret-adab-ı-muaşaret-filmi-sineması-indirmeden-seyret

Atla Gel Şaban izle, Atla Gel Şaban online izle, Atla Gel Şaban Filmi izle

TÜRK FİLMİ “Atla Gel Şaban
Niyazi her dar gelirli vatandaş gibi kıt kanaat geçinen, esnafla köşe kapmaca oynayan saf, iyi bir adamdır. Bir şirkette metin yazarı olarak çalışmaktadır. Bir yandan patronunun baskısı, diğer yandan kaynana zırıltısı, karısının ve çocuklarının bitmeyen istekleri yüzünden ne yapacağını şaşırır. Ama Niyazi’nin kendisinin bile farkında olmadığı müthiş bir yeteneği vardır. At yarışlarında 6’lıyı tam isabet tutturmaktadır. Mahalleli çılgınlar gibi at yarışı oynamaktadır. Ancak Niyazi 6’lıyı tutturduğu halde kuponları yatırmadığı için bir türlü para kazanamaz. Bu yeteneğini öğrenen yarış mafyası ona tahmin yaptırıp köşeyi dönmek için Niyazi’yi kaçırır. Ama Niyazi’ye ilham gelmesi için çok özel koşulların hazırlanması gerekmektedir.

Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm izle

Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm,Parmaklıklar Ardında100.Bölüm izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm fragman izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm 13 mayıs izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full seyret

Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm izle , 13 Mayıs 2010

Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm,Parmaklıklar Ardında100.Bölüm izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm fragman izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm 13 mayıs izle,Parmaklıklar Ardında 100.Bölüm full seyret

Cumaya Kalsa 4. Bölüm İzle , 10 Mayıs 2010 Pazartesi

http://i43.tinypic.com/2cxtf6s.png

Kanald nin seyircilerden tam not alan dizisi Cumaya Kalsa Cumanın yapmış olduğu olaylarla devam etmektedir. Eşi Şebnem ise Cumayı hizaya getirmek için epey çaba sarfetmektedir ama ne yaparsa yapsın Cuma aynı Cumadır. Çocukları babaları Cumanın yapmış olduğu hareketleri örnek alınca Şebnem bu işe dur demenin zamanı geldiğini düşünür fakat bakalım bu konuda ne kadar başarılı olacak…

Tek Türkiye 104. Bölüm , 6 Mayıs Perşembe

Tek Türkiye 104. Bölüm – 6 Mayıs Perşembe Özeti

Ardil cayır cayır yanıyor. Halk tam bir ikilem içinde…

Tarık durumu düzelmek için çabaladıkça, farkında olmadan sonunu hızlandırıyor.

Oyun içinde oyuna kurban giden Ardil’ de intikam ateşi sönmüyor.

Dila, Tarık için çalmadık kapı bırakmıyor ama olumlu bir sonuç hiçbir yerden gelmiyor.

Botan Şivan’ın, Çetin Tarık’ın peşinde…Şivan ve Tarık ise ilk kez birlikte hareket ediyor.

Tek Türkiye, heyecan dolu bir bölümle geliyor.

Arka Sıradakiler 115. Bölüm , 9 Mayıs Pazar

Arka Sıradakiler 115. Bölüm – 9 Mayıs Pazar Özeti


Dizdar’ın acı sonu…

Gamze Oktayın ortadan kaybolduğunu fark eder. Tayfaya haber verir. Kerem Gamzeyi arar. Oktayı mezarlıkta bulabileceğini söyler Gamze ve arkadaşları mezarlığa gider. Keremin Oktayı öldürmüş olmasından korkarak mezarı kazan Gamze ve tayfa şoktadır… Sedat Zehra için hazırladığı plan doğrultusunda Hakana yardım ederken, Hakan Sedatı saf dışı bırakır Cemreyi eve davet eden Sedat harekete geçmeye hazırdır. Zehra da Cemreyi yalnız bırakmamak için Hakanın evine gider. Cemre ve Zehra Hakanın hazırladığı tuzağa düşmek üzereyken beklenmeyen bir sürpriz planı bozar… Sadri, Saffet ve tayfasının zoruyla okula gitmeye devam ederken, okulda gizli işler çevirmekten geri durmaz… Menderes Pınarı eve dönmesi için ikna etmeye çalışır. Pınar ise babasına karşı gösterdiği tavırda kararlıdır… Dizdar ve Rıza, tayfadan gizli Keremi bulmaya ve yaptıklarının hesabını sormaya karar verir… Kerem Dizdarın karşısına çıkar ve teke tek dövüşerek hesaplaşmayı teklif eder. Dizdar Keremle dövüşmeyi kabul ederek büyük bir hata yaptığının farkında değildir…

Bir Kadın Bir Erkek 101. Bölüm İzle , 6 Mayıs Perşembe

Bir Kadın Bir Erkek 101. Bölüm – 6 Mayıs Perşembe Özeti

TürkMax’da yayınlanan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik bir üslupla anlatan “1 Kadın 1 Erkek” kısa sürede izleyicilerde tiryakilik yarattı. Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerini paylaştıkları program; ev içinde, arabada , alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumlar özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.

Xat Nick , Şekilli Xat Nickleri , Yeni Xat Nickleri , 2010 Xat Nickleri

●♥●█▬◄♥(NiCkiNiZ)►▬▌▐●•●♥●•●▌▐▬◄♥(NiCkiNiZ)►▬█●♥●█

█╪●√●╪─▪_(NiCkiNiZ)_▪─╪●√●╪▌◄╬♥╬►▐╪●√●╪─▪_(NiCkiNiZ)_▪─╪●√●╪█

▌●▐╪■■╪▬►(NiCkiNiZ)◄▬╪■■╪▌(MISCHIEF)▐╪■■╪▬►(NiCkiNiZ)◄▬╪■■╪▌●▐

◄╪█_ҳҲҳ_█╪►(NiCkiNiZ)◄▐(MISCHIEF)▌►(NiCkiNiZ)◄╪█_ҳҲҳ_█╪►

´█ҳҲҳ█╪►(NiCkiNiZ)◄╪▌♥▐╪►`ИعҒعδίМδίИ´◄╪▌♥▐╪►(NiCkiNiZ)◄╪█ҳҲҳ█`

Xat Flood , Xat Floodları

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒☻█BABANIZ█☻▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒█►►◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒█►►ANANIZIN◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒█►►AMINA◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒█►►VÜCUDUMU◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒█►►SOKARIM◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒☻█ NİGHT █☻▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒


!▬▬▬ N!GHT ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬S▬▬▬▬▬$▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬ДŃДŃı▬▬▬▬▬▬▬é▬▬▬▬O▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬گİkΣЯ▬▬▬▬X▬▬▬▬V▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬▬▬aTaRRR▬▬▬s▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Zuhahohohoho▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬






▒▒▒▒▒▒▒▒███▒▒▒▒▒▒▒▒(h)▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█████▒▒▒▒▒▒▒██████▒▒▒▒(h)▒▒▒▒▒▒
▒██▒▒▒▒▒███▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█████▒▒███▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒██▒▒███▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒(h)▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒██▒▒███▒▒██▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█████▒▒███▒▒██████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒



██████░██░██░░██░██████░██████░░░
██░░░░░░░░██░██░░██░░░░░██░░██░░░
██████░██░█████░░█████░░█████░░░░
░░░░██░██░██░██░░██░░░░░██░░██░░░
██████░██░██░░██░██████░██░░██░░░


▒████▒▒▒████▒▒▒▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒█████▒▒▒
▒█▒▒█▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒
▒████▒▒▒████▒▒▒▒▒▒█████▒▒▒█▒██▒▒▒▒
▒█▒▒█▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒
▒█▒▒█▒█▒████▒▒▒▒▒▒█▒▒▒█▒█▒█████▒▒▒



KALP xD
———————-———————-———— ————@@@@@___@@@@@——— ———@————---@@--————@—— ————@————-@-———— @——— —————@——----------------@———— ——————@——————@————— ———————@————@—————— ———————-—@—-@———————- ———————-——@———————-—(kiss)




♥┘▬▬▬ڪЄΠi▬▬└♥┘▬▬ڪЄ√iY๏яปм▬▬▬▬└♥┘◄▬▬▬▬●═╬● └♥┘▬▬▬ڪЄΠi▬▬└♥┘▬▬ڪЄ√iY๏яปм▬▬▬▬└♥┘◄▬▬▬▬●═╬●
♥┘▬▬▬ڪЄΠi▬▬└♥┘▬▬ڪЄ√iY๏яปм▬▬▬▬└♥┘◄▬▬▬▬●═╬● └♥┘▬▬▬ڪЄΠi▬▬└♥┘▬▬ڪЄ√iY๏яปм▬▬▬▬└♥┘◄▬▬▬▬●═╬●




░░░░░░░╙►ДŃД◄╜░░░░░░░░░░░░░░░╙►βД¢ı‎◄╜░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░(h)(h)(h)░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░╙►ƒДЯk∑†м∑z◄╜░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░(FLIP)░░░░░░░░░░
░░╙► N!GHT ◄╜░░░╙►گİkΣЯ◄╜░░░█╙►Дƒƒ∑†м∑z◄╜█ (dhat)


………………,………………,……………… …………||……,……………||…Orospunun dölü,l_… ……………||…,…………||……,……………… ………………||,………||………,ananı….. ………………,…||…||…………,……………… ………………,…||…||…………,bacını…. ………………||………||………,………………. ……………||…,…………||……,..sikerim,,… …………||……,……………||…,…………..




████ALAYINIZI████ ████SİKERİM AFFETMEM████(H)(H)
████ALAYINIZI████ ████SİKERİM AFFETMEM████(H)(H)
████ALAYINIZI████ ████SİKERİM AFFETMEM████(H)(H)
████ALAYINIZI████ ████SİKERİM AFFETMEM████(H)(H)
████ALAYINIZI████ ████SİKERİM AFFETMEM████(H)(H)





……síkéRím@…………@síkéRím……
…síkéRím….…@…@…….síkéRím
.síkéRím…………@………..síkéRím…
.síkéRím……...…….……..…síkéRím
…síkéRím…...Kralını…….síkéRím
…….síkéRím…………..síkéRím…………
………..…......síkéRím………..…..…..


████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘ ████ ████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘████
████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘ ████ ████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘████
████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘ ████ ████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘████
████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘ ████ ████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘████
████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘ ████ ████ßυŁдŞฝд◘◘ﮐ¡ףּәЯщ◘◘████


░░░░ANANIN░░░░░░░░░░░TEYZENİN░░░░░░░░░░░░ ░░░░AMINI░░░░░░░░░░░░GÖĞÜSLERİNİ░░░░░░░░░ ░░░░BACININ░░░░░░░░░░░NENENİN░░░░░░░░░░░░░ ░░░░GÖTÜNÜ░░░░░░░░░░░BASTONUNU░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░<<<░░░░░


█████████►►►SANAL REAL◄◄◄█████████(ROFL)
█████████►►►FARKETMEZ◄◄◄███████████(flip)
█████████►►►N ! G H T ◄◄◄█████████████(flip)
█████████►►►S İ K E R ◄◄◄██████████████(flip)
█████████►►►A F F E T M E Z◄◄◄███████████ (flip)
████████►►►ADAM OLACAKSIn(D)◄◄◄███



░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░►ANANI◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░░░░ ░░░►BACINI◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░░░ ░░░►SOYUNU◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░░ ░░░►SOPUNU◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░░ ░░░►GELMİŞİNİ◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░ ░░░►GEÇMİŞİNİ◄░░░░░░░►SİKERİM◄░░░░░░░░░░░


▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█ANNENİN AMINA BEN SOKARIM▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█(H):[
▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█ANNENİN AMINA BEN SOKARIM▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█(H):[
▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█ANNENİN AMINA BEN SOKARIM▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█(H):[
▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█ANNENİN AMINA BEN SOKARIM▬●▬●▬●▬●▬●▬●▬█(H):[





▬▬▬▬:[▬▬▬▬ aηaηı вaćİηİ▬▬▬▬:[▬▬▬▬SİKERİM(H)
▬▬▬▬:[▬▬▬▬ aηaηı вaćİηİ▬▬▬▬:[▬▬▬▬SİKERİM(H)
▬▬▬▬:[▬▬▬▬ aηaηı вaćİηİ▬▬▬▬:[▬▬▬▬SİKERİM(H)
▬▬▬▬:[▬▬▬▬ aηaηı вaćİηİ▬▬▬▬:[▬▬▬▬SİKERİM(H)
▬▬▬▬:[▬▬▬▬ aηaηı вaćİηİ▬▬▬▬:[▬▬▬▬SİKERİM(H)



░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█►►ALAYINI◄◄█░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█►►◄◄█░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█►►ZEVKLE◄◄█░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█►►◄◄█░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░█►►SjKERjM◄◄█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░



▐╪►ησ_ραηιq_ησ_нєу¢αη_вєη_кσу¢αм_šнєη_šυš¢αη◄╪▐ ▐╪►ησ_ραηιq_ησ_нєу¢αη_вєη_кσу¢αм_šнєη_šυš¢αη◄╪▐ ▐╪►ησ_ραηιq_ησ_нєу¢αη_вєη_кσу¢αм_šнєη_šυš¢αη◄╪▐ ▐╪►ησ_ραηιq_ησ_нєу¢αη_вєη_кσу¢αм_šнєη_šυš¢αη◄╪▐


█████████████████████ Siкєяiм(H)Nเﻮђt_w๏lŦ(h)

█████████████████████ Siкєяiм(H)Nเﻮђt_w๏lŦ(h)

█████████████████████ Siкєяiм(H)Nเﻮђt_w๏lŦ(h)

█████████████████████ Siкєяiм(H)Nเﻮђt_w๏lŦ(h)

█████████████████████ Siкєяiм(H)Nเﻮђt_w๏lŦ(h)



…………χ……,……………χ…,AŞKIM
……………χ…,…………χ……,……………
………………χ,………χ………,_SENİ
………………,…χ…χ…………,……………
………………,…χ…χ…………,ÇOOOK
………………χ………χ………,……………
……………χ…,…………χ……,SEWİORM
…………χ……,……………χ…,……………


░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░●ANANIN●░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░●AMINI●░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░●PATLIYANA●░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░●KADAR●░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░●SİKERİM●░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░





▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒●●●ANANI●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒●●●SİKERİM●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒●●●SENİN●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒●●●Nเﻮђt siker●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒


░░░hépiηiziη░░░aηaSıηı░░░вaćıSıηı░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░i░░░м░░░



█●▄▀└►ℓ»●× zαααααααααααααααααααα ×●«ℓ◄┘▀▄●█ :D
█●▄▀└►ℓ»●× zαααααααααααααααααααα ×●«ℓ◄┘▀▄●█ :D
█●▄▀└►ℓ»●× zαααααααααααααααααααα ×●«ℓ◄┘▀▄●█ :D
█●▄▀└►ℓ»●× zαααααααααααααααααααα ×●«ℓ◄┘▀▄●█ :D



▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█►► ■KaNAL◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█►►SULALENİ◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒█►►SİKERİM◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒█►►BABAN◄◄█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒


▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▬▬KoBRa▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▬▬ANAIN▬▬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▬▬AMINI▬▬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▬▬YALARIM▬▬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▬▬BABAN▬▬


▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒╬►SAHİPP◄╬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒╬►ANANIN◄╬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒╬►AMINDAN◄╬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒╬►ÖPERİM◄╬▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒


———————-———————-—————
————————————-—————-
————αиαиı—-————ßα¢ıиı——-
———————-šıκeяıм—————-———
———————-—-ß-—————-—N——
———————-—-α-—————-__!————
———————-—-ß-—————___ G-————
———————-—-α-————______H—-————
———————-—-и-———________T—— -————

———————-———————-—————
————————LAN.————-—————-
————αиαиı—-————ßα¢ıиı——-
———————-šıκEяıм—————-———
——————ß—-—-—————-————
———————a-—-—————-————
——————-—ß--—————-————
———————-—-a-————-————
---————-—--n--—————-———
Nเﻮђt_w๏lŦ(h)




●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
Nเﻮђt_w๏lŦ(h)




████████████████████████████ ██▬ANANIZI▬██████████████████████████ ██▬BACINIZI▬██████████████████████ ██▬SOYUNUZU▬██████▬n!ght▬██████████████ ██▬SOPUNUZU▬████████████████████ ██▬SİKERİM▬█████████SikeR█████████████████ ████████████████████████████



_↔_↕_○ħeρıиızıи○_göтüиü_○šıκeяıм○_↕_↔__(h)
_↔_↕_○ħeρıиızıи○_göтüиü_○šıκeяıм○_↕_↔__(h)
_↔_↕_○ħeρıиızıи○_göтüиü_○šıκeяıм○_↕_↔__(h)
_↔_↕_○ħeρıиızıи○_göтüиü_○šıκeяıм○_↕_↔__(h)


Nเﻮђt_w๏lŦ(h)



………S………i………к………є………я………i………м……… ………S………i………к………є………я………i………м……… ………S………i………к………є………я………i………м……… ………S………i………к………є………я………i………м……… ………S………i………к………є………я………i………м………




●███╪►☻Senin_αηαηı_кöρєqℓємє_šιqєяιм☻◄╪███●
●███╪►☻Senin_αηαηı_кöρєqℓємє_šιqєяιм☻◄╪███●
●███╪►☻Senin_αηαηı_кöρєqℓємє_šιqєяιм☻◄╪███●
●███╪►☻Senin_αηαηı_кöρєqℓємє_šιqєяιм☻◄╪███●
●███╪►☻Senin_αηαηı_кöρєqℓємє_šιqєяιм☻◄╪███●
Nเﻮђt_w๏lŦ(h)





█▀▀█▄▄█:[●●αηαηιη●αмιηα●ѕιмα¢●вαѕαм:[█▀▀█▄▄█
█▀▀█▄▄█:[●●αηαηιη●αмιηα●ѕιмα¢●вαѕαм:[█▀▀█▄▄█
█▀▀█▄▄█:[●●αηαηιη●αмιηα●ѕιмα¢●вαѕαм:[█▀▀█▄▄█
█▀▀█▄▄█:[●●αηαηιη●αмιηα●ѕιмα¢●вαѕαм:[█▀▀█▄▄█
█▀▀█▄▄█:[●●αηαηιη●αмιηα●ѕιмα¢●вαѕαм:[█▀▀█▄▄█






▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬█► _aNaNıN_RuHuNa_SoKeM(H):$
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬█► _aNaNıN_RuHuNa_SoKeM(H):$
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬█► _aNaNıN_RuHuNa_SoKeM(H):$
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬█► _aNaNıN_RuHuNa_SoKeM(H):$
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬█► _aNaNıN_RuHuNa_SoKeM(H):$





█▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██
▀██ ▀██ ▀██ ▀██ ▀██ ▀██ ▀██ ▀██ ▀██
(h)sİкєя_ჃєтмєZ █▄▀█ (h)▀██
█▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██
█(h)sİкєя_ჃєтмєZ█▄▀█ (h)▀██
█▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██▄▀██
█(h)sİкєя_ჃєтмєZ█▄▀█ (H) ▀██



●▬●►αηαηα_∂αg∂αη_тαş∂αη_вιη_уαяαк_ѕσкιм_◄●▬●:)
●▬●►αηαηα_∂αg∂αη_тαş∂αη_вιη_уαяαк_ѕσкιм_◄●▬●:)
●▬●►αηαηα_∂αg∂αη_тαş∂αη_вιη_уαяαк_ѕσкιм_◄●▬●:)
●▬●►αηαηα_∂αg∂αη_тαş∂αη_вιη_уαяαк_ѕσкιм_◄●▬●:)
●▬●►αηαηα_∂αg∂αη_тαş∂αη_вιη_уαяαк_ѕσкιм_◄●▬●:)


ANANI ßACINI
мммммммммм__š__мммммммммм
мммммммммм__ıı_мммммммммм
мммммммммм__κ__мммммммммм
мммммммммм__e__ммммммммм
мммммммммм__я__мммммммммм
мммммммммм__ı__мммммммммм
мммммммммм__м__мммммммммм:[



(h)◄█_██▓▒░░·•_■ıI||||●_ѕιкєя_Ⴣєтмєz_░░▒▓███_█◄
(h)◄█_██▓▒░░·•_■ıI||||●_ѕιкєя_Ⴣєтмєz_░░▒▓███_█◄
(h)◄█_██▓▒░░·•_■ıI||||●_ѕιкєя_Ⴣєтмєz_░░▒▓███_█◄
(h)◄█_██▓▒░░·•_■ıI||||●_ѕιкєя_Ⴣєтмєz_░░▒▓███_█◄




█████████████████████
██_SSSS_███████████████████
█████████████████████
███████+SENİN+██████████████
█████████████████████
███/BACINA/██████████████████
█████████████████████
█████████!!SOKEM!!████████████
█████████████████████




——————-——————-——————
——-(h)◄█_██▓▒░░·•_■ıI||Nเﻮђt_w0lŦ(h)_siker afetmez░░▒▓███_█◄ ●-——-——————-————
——————-————————
——————-----——-——————
—тєк——-——————-——————
---——-—*—*—*—*——-————
——————-*ѕιкєя--*————————————-*---
----*—————————————-*---α¢ιмαz---*———(H)———


██░дLдЧιИιИ██░дИдSιИι██░βд¢ıSιИι██░S¦КΣя██░ ██░дLдЧιИιИ██░дИдSιИι██░βд¢ıSιИι██░S¦КΣя██░ ██░дLдЧιИιИ██░дИдSιИι██░βд¢ıSιИι██░S¦КΣя██░ ██░дLдЧιИιИ██░дИдSιИι██░βд¢ıSιИι██░S¦КΣя██░


▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒●●●ANANI●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒●●●SİKERİM●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒●●●SENİN●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒●●●BABAN●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒





………………_nan._………………¯¯¯¯¯¯¯
αиαиı
………………_αиαиı_………………¯¯¯¯¯¯¯
$!κ€я
………………_вα¢ıиı_………………¯¯¯¯¯¯¯
вαвαи
………………_$!κ€я!м_………………¯¯¯¯¯¯¯
ołυяυм :[
itaad ed (H) Nเﻮђt_w0lŦ(h)






___________<<<_____________
___________<<<_____________
___________<<<_____________
___________<<<_____________
___________<<<___________
___________<<<<____________







█████████████████████
█▬●▬ANANI▬●▬████████████████████
█████████████████████
██▬●▬BACINI▬●▬███████████████████
█████████████████████
███▬●▬SİKERİM▬●▬██████████████████
█████████████████████
███▬●Nเﻮђt_w0lŦ(h)χ●Züq€r▬●▬██████████████████






█████████►yДwsДk◄███████████ ██████████►€ß€n!◄███████████ ██████████►S!K€R!M◄███████████ ██████████►4D4M◄███████████ ██████████►0LLAN◄██████ (h) █████ ██████████►N!GHT◄██████ S!K€R




Nเﻮђt_w๏lŦ(h)


█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)
█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)
█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)
█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)
█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)
█▀▲▀█ANANIN AMINDAN:[ (KİSS)




█████████████████████ ████████████████████
█████►►■ıI∫N!GHT W0LF(h).◄◄██████ ███████████████
██►►ANANI██BACINI◄◄███ ███████████████████
████►►SİKER◄◄██████ ████████████████████
█████████████████████ █████████████████████



░░A░N░K░A░я░A░S░P░O░R░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░ ░░S░░░i░░░к░░░є░░░я░░░




◘◘◘
◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█N!GHT█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ ◘◘◘◘◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█◘◘◘◘◘◘█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ ◘◘◘◘◘◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█Síkér█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ ◘◘◘◘◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█◘◘◘◘◘◘█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ ◘◘◘◘◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█ácımáz█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ ◘◘◘◘◘◘◘◘۰۪۪۫۫●۪۫۰█◘◘◘◘◘◘█۰۪۪۫۫●۪۫۰◘◘◘◘◘◘◘◘ …….…….…….……….…….…….………….…….…….……



██████████████████══════════█►aNaNı_deLem_yawsaq 8-)
██████████████████══════════█►aNaNı_deLem_yawsaq 8-)
██████████████████══════════█►aNaNı_deLem_yawsaq 8-)
██████████████████══════════█►aNaNı_deLem_yawsaq 8-)



════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@






_─●aηaηıη●─__─○aмıηa○─__─●işєяiм●─__:[
_─●aηaηıη●─__─○aмıηa○─__─●işєяiм●─__:[
_─●aηaηıη●─__─○aмıηa○─__─●işєяiм●─__:[
_─●aηaηıη●─__─○aмıηa○─__─●işєяiм●─__:[
_─●aηaηıη●─__─○aмıηa○─__─●işєяiм●─__:[







__─●aηaηızı●─__─○вaćıηızı○─__─●Siкєяiм●─__(YUM)
__─●aηaηızı●─__─○вaćıηızı○─__─●Siкєяiм●─__(YUM)
__─●aηaηızı●─__─○вaćıηızı○─__─●Siкєяiм●─__(YUM)
__─●aηaηızı●─__─○вaćıηızı○─__─●Siкєяiм●─__(YUM)






●●▬►░►►SENİN_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●
●●▬►░►►SENİN_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●
●●▬►░►►SENİN_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●
●●▬►░►►SENİN_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●






███████████████►►►Ү∑¯|¯∑ЯЯЯ◄◄◄██████████████:@ ███████████████►►►Ү∑¯|¯∑ЯЯЯ◄◄◄██████████████:@ ███████████████►►►Ү∑¯|¯∑ЯЯЯ◄◄◄██████████████:@ ███████████████►►►Ү∑¯|¯∑ЯЯЯ◄◄◄██████████████:





███████████████████████████████
███████▬▬ N!GHT W0LF ▬▬██████████
███████████████████████████████
███GURURLA▬███████ANANIZI██████
███████████████████████████████
████████*▬▬SİKER8-)▬▬████████████
███████████████████████████████



███▬▬SENN▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬▬▬SENN▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬SENN▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬▬▬▬SENN▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬SENN▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)






▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ NİGHT .█▓▓█SikeR█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓█aLaYı█▓▓█izLeR█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓





▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒●●●ANANI●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒●●●SİKERİM●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒●●●SENİN●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒●●●Nเﻮђt siker●●●▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒








ADANALIYIZ ALLAHIN ADAMIYIZ:[ KARPUZU KAPUĞUYLA YERİZ AVRADI DONUYLA SİKERİZ:[ ŞALGAM İÇERİZ RAJON KESERİZ:[ ADANALIYIZ ALLAHIN ADAMIYIZ:[ KARPUZU KAPUĞUYLA YERİZ AVRADI DONUYLA SİKERİZ:[ ŞALGAM İÇERİZ RAJON KESERİZ:[ ADANALIYIZ ALLAHIN ADAMIYIZ:[




REKLAM = ))

!▬▬▬EVE ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬TIKLA ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬EVE ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
!▬▬▬▬▬▬▬TIKLA ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



χχχ———šız—κυтυ—κυтυ—ρéиšé—øчиαяκéи———χχχ
———χχχ_
χχχ———ßéи—κυтυ—κυтυ—ßıяα—ıÇıчøđυмм———χχχ
———χχχ_
χχχ———šız—κυтυ—κυтυ—ρéиšé—øчиαяκéи———χχχ
———χχχ_
χχχ———ßéи—κυтυ—κυтυ—ßıяα—ıÇıчøđυмм———χχχ



●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●
●▄▀└►XXXX_αqzıηα__вσšαℓıяıм_внαq_züє_qєт◄┘▀▄●




………………./´¯/) ……………….……………….………………
....………….,/¯../…………….……………….
....._………./…./…………….………………. ...…………….
....../´/…/…./…./¨¯………….………………. .... ……………….
.....………………´…/.………….…………. ....……………._.•´…P!ch
gÖтÜиe šøκ …………. …………(xd)

█████████████████████ █████████████████████
█████►►AŞKIM◄◄██████ █████████████████████
██►►SENİ██COOKk◄◄███ █████████████████████
████►►SEWİYORUM◄◄██████ █████████████████████
█████████████████████ █████████████████████





………………,………………,………………
…S.A……………,………………,………
………BADBOY……,………………,………..........
……………,TEAM………………,…………………AİLESİ…………,
……………,…(H)……………,…………
……… ……SİKER,………………,……
……………ACIMAZ…,………………,…………
…… BUNU ANANIn AMINA YAZ BANNED TEAM(H)…………,………
N!GHT W0LF S!K€R (H)





●●▬►░►►HELLBOY_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●(h)
●●▬►░►►HELLBOY_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●(h) ●●▬►░►►HELLBOY_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●(h) ●●▬►░►►HELLBOY_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●(h) ●●▬►░►►HELLBOY_gÖтÜη∂єη_кαη_αкιтιяιм ◄ ◄░◄▬●●(h)





▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬███►LAN_AMCIKLAR SİKİMMİ SİZİ :[
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬███►LAN_AMCIKLAR SİKİMMİ SİZİ :[
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬███►LAN_AMCIKLAR SİKİMMİ SİZİ :[
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬███►LAN_AMCIKLAR SİKİMMİ SİZİ :[
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬███►LAN_AMCIKLAR SİKİMMİ SİZİ :[







█▄▀█_n!ght_šιкєя_ჃєтмєZ █▄▀█
███████████████████████████████
█▄▀█_███████████████████ █▄▀█
█▄▀█_n!ght_šιкєя_ჃєтмєZ █▄▀█
███████████████████████████████
█▄▀█_███████████████████ █▄▀█
█▄▀█_n!ght_šιкєя_ჃєтмєZ █▄▀█
███████████████████████████████
█▄▀█_███████████████████ █▄▀█
█▄▀█_n!ght_šιкєя_ჃєтмєZ █▄▀█
███████████████████████████████
█▄▀█_███████████████████ █▄▀█
█▄▀█_n!ght_šιкєя_ჃєтмєZ:█▄▀█
███████████████████████████████
█▄▀█_███████████████████ █▄▀█



════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@
════▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►aNaNa_soqeM_yeter_Lan__amjıq :@

███▬▬▬▬▬LORD-TEAM▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬LORD-TEAM▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬LORD-TEAM▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)
███▬▬▬▬▬DUYGUSUZ▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H) ███▬▬▬▬▬EDA▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H) ███▬▬▬▬▬DUYGUSUZ▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H) ███▬▬▬▬▬EDA▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬►yeDi_ceDDiNi_siqeMm (H)


════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@
════════════════▐►KésiNn_LaNn
:@




○◄▬▌▐▬►○ananızı__bacınızı__sikerim__pustlar○◄▬▌▐▬►○
○◄▬▌▐▬►○ananızı__bacınızı__sikerim__pustlar○◄▬▌▐▬►○
○◄▬▌▐▬►○ananızı__bacınızı__sikerim__pustlar○◄▬▌▐▬►○
○◄▬▌▐▬►○ananızı__bacınızı__sikerim__pustlar○◄▬▌▐▬►○
○◄▬▌▐▬►○ananızı__bacınızı__sikerim__pustlar○◄▬▌▐▬►○






███▓▒╚►ananı◄╝_███▓▒(h) ███▓▒╚►amdan◄╝_███▓▒ ███▓▒╚►seni◄╝_███▓▒ (h)███▓▒╚►götten◄╝_███▓▒(h) ███▓▒╚►sikerim◄╝_███▓▒ ███▓▒╚►ADAM OL◄╝_███▓▒ (h)███▓▒╚►ananı◄╝_███▓▒(h) ███▓▒╚►amdan◄╝_███▓▒ ███▓▒╚►seni◄╝_███▓▒ (h)███▓▒╚►götten◄╝_███▓▒(h)






PKK OÇ SİNE FLOOD (H)

§$§§§$§§§___§§§___§§§___§§§___§§§_♥ ♥§§§___§§§___§§§__§§§____§§§__§§§__♥ ♥§§§___§§§___§§§_§§§_____§§§_§§§___♥ ♥§§$§§§$§§___§§§§§§___,,__§§$§§§____♥ ♥§§§___,,,,____§§§_§§§_____§§§_§§§___♥ ♥§§§___,,,,____§§§__§§§____§§§__§§§__♥_N!GHT SİKER AYIK OL(H)


————N———-———————-—————
———— !————————-—————-
—————G-——————————————-
————— H—-—————-———
—————— T-—--—————-————
———————-W—--—————-__————
———————-—0--—————___ -————
———————-—-L————______-————
———————-—--F———________—— -————:$:$:$
___________ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
________$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
____$$$$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
___$$$$$__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$_____BY____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$$$$___________$$$$$$$$$___________$$$$$$
_$$$$$$$_________$$$_$$$_$$$__N!GHT _$$$$$$
_$$$$$$$$______$$$$___$___$$$$______$$$$$$$$
_$$$$$$$$$$$$$$$$$___$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$
_$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_o$$
_$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$
__$$$__$'$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__o$$$
__'$$o__$$__$$'$$$$$$$$$$$$$$'$$__$$_____o$$
____$$o$____$$__'$$'$$'$$'__$$______$___o$$
_____$$$o$__$____$$___$$___$$_____$$__o$
______'$$$$O$____$$____$$___$$ ____o$$$
_________'$$o$$___$$___$$___$$___o$$$
___________'$$$$o$o$o$o$o$o$o$o$$$$

Xat Küfürleri , Xat Yeni Küfürleri

seni çekip çıkartanın ta amınakoyiim

sana ekmek satan bakkaljn ta amına kojm:[

ananı tavana asarım amına smaç basarım

ananın amına çam djkerjm gölgesjnde bacını sjkerjm...

ananı boğaz köprüsünde sjkerjm bütün avrupa asya bjzj jzler...

ananı öyle bir sjkerim kj baban ayakta alkışlar.

senjn götüne domates koyarım sjke sjke salça yaparım

ananın götüne yoğurt kovası sokup sjke sjke ayran yaparım sonra jçerjm xD

kaval kemiğini götüne sokarım, osura osura kaval çalarsın.

sen nasıl bi insansın kırk orospu bjr araya gelse doğuramaz senin gjbjsjnj LoL xD

seni çıkartan kaşarı kürtler siksin zaaaaaaaaaa:D

ananın amına nokia 33.10 sokarım her tjtrettimde anan zEvkden çıldırır:[

ananın amında horon teperim:P:-*

ananı xata bağlar popülere çıkana kadar sjkerjm

AnqaRadaN atLar anana 30 cm 'ljk YaraMı sokarım Ayık OL(h):[

KoçM sanaL ReaL Farq eTmes Njght Sjker affetmez Bunu anayn amına yaz:[

ananın bacının teyzenjn HaLanın O koca deLjne kojm baban enjşden jtaat etsjnLer :[

oLm karşında baban var ayık oL bak züe qed:[yohsa ağzının jçjne BoşaLdırım büyK Küçük djnLemem:[

2010 Motorlu Taşıt Vergisi Sorgulama

2010 Motorlu Taşıt Vergisi Sorgulamayı öğrenmek için okuyunuz.
Bilindiği üzere Motorlu Taşıt Vergileri 6 Aylık aralar ile ödenir. Motorlu Taşıt Vergisinin ödendiği bu aylar Ocak Ve Temmuz aylarıdır. 1 Yılda 2 taksit ile ödenir. www.enyenimsnnickleri.blogspot,2010 yılında taşıt vergisini öğrenmek için aşşağıdaki linki kullanınız.

Taşıtınızın vergi taksidini hesaplamak için tıklayınız

Geniş Aile 44.Bölüm Full izle

Geniş Aile 44.Bölüm Fragmanı izle - 11 Mayıs Salı
Kanal Dd ekranlarının sevilen dizisi olmayı başaran Geniş Aile dizisi her hafta olduğu gibi Salı günü yep yeni bölümleriyle izleyicileri ile buluşuyor. Geniş Aile 43.Bölümü 4 Mayıs Salı günü Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluştu. Geniş Aile 44.Bölüm Fragmanı izlemek için sitemizi takip ediniz. Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır. Karahannblog yönetimi olarak iyi seyirler dileriz..

Aşk ve Ceza 19.Bölüm Full izle

Aşk ve Ceza 19.Bölüm Fragmanı izle - 11 Mayıs Salı
Atv ekranlarının sevilen dizisi olmayı başaran Aşk ve Ceza dizisi her hafta olduğu gibi Salı günü yep yeni bölümleriyle izleyicileri ile buluşuyor. Aşk ve Ceza 18.Bölümü 4 Mayıs Salı günü atv ekranlarında izleyicileri ile buluştu. Aşk ve Ceza 19.Bölüm Fragmanı izlemek için sitemizi takip ediniz. Fragman elimize ulaştığında sitemizde yayınlanacaktır. Karahannblog yönetimi olarak iyi seyirler dileriz..

Ebru ile Paylaştıkça 6 Mayıs 2010 İzle , ebru ile paylaştıkça izle

Kanal 7 yeni dönemde yepyeni bir kadın programıyla ekrana merhaba diyor. Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelecek olan “Ebru İle Paylaştıkça”da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey canlı yayında izleyenlerle paylaşılacak. Sohbetlerin doyasıya yaşanacağı programda şiirler, türküler okunacak, yaşanmış ibret dolu öykülere yer verilecek. Sanatçı konukların da ağırlanacağı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk olacak. Doyumsuz sohbetlerin yapılacağı programda renkli konu ve konuklara yer verilecek. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri bundan böyle hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da.

İkballe Şifalı Yemekler izle , İkballe Şifalı Yemekler 6 Mayıs 2010 İzle

İkballe Şifalı Yemekler izle ,  İkballe Şifalı Yemekler 6 Mayıs 2010  İzle

Nur Ertürkle Her Sabah izle , Nur Ertürkle Her Sabah 6 Mayıs 2010

Nur Ertürkle Her Sabah izle , Nur Ertürkle Her Sabah 6 Mayıs 2010 İzle kanal7 canlı yayın

Sağlıktan, hukuka, el becerilerinden güzel kalmanın inceliklerine kadar pek çok konuda alanının uzmanı isimler Nur Ertürk’le HER SABAH’a konuk oluyor. Nur Ertürk’le HER SABAH sabah programlarının klasiği olmaya aday. Sabahlarınız bundan böyle daha bir renkli geçiyor. Nur Ertürk’le Her Sabah kına gecelerinde yaşanan tüm güzellikleri ve en özel görüntüleri ekrana getiriyor, evlenirken gelinlik giyemeyenlerin dileklerini gerçekleştiriyor. Yöresel müzik, farklı tatlar,halk oyunlarını ise programa ayrı bir renk katıyor. Nur Ertürk’le HER SABAH hafta içi her gün Kanal 7’de

Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli 6 Mayıs 2010 İzle , Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli izle

Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli 6 Mayıs 2010 Video İzle trt1 canlı yayın tekrarı , Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli 6 Mayıs 2010 İzle , Tayfun Talipoğlu İle Bam Teli izle


Tayfun Talipoğlu, yollardan derlediği öykülerini izleyicileri ile paylaşmaya devam ediyor. Adım adım Anadolu ve çarpıcı insan öyküleri… Tayfun Talipoğlu ile Bam Teli programı TRT Avaz ekranlarında...

Süper Loto Çekilişi 6 Mayıs 2010 İzle , Süper Loto Çekilişi 6 Mayıs

Süper Loto Çekilişi 6 Mayıs 2010 İzle , Süper Loto Çekilişi 6 Mayıs , Süper Loto Çekilişi 6 Mayıs 2010 Video İzle trt1 canlı yayın


Çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaralar belirlenmektedir. Süper Loto 6/54 çekilişleri her Perşembe TRT 1’de…
Süper Loto Çekilişi, Her Perşembe TRT 1’de…

Bir Zahmet 6 Mayıs 2010 İzle , bir zahmet izle

Bir Zahmet 6 Mayıs 2010  İzle , bir zahmet izle , Bir Zahmet 6 Mayıs 2010 Video İzle trt1 canlı yayın


TRT'nin yeni komedi eğlence programı BİR ZAHMET seyircileri ekran başına toplayacak. Gökhan Yıkılkan'ın tipten tipe girdiği program hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi, hafta sonlarında ise en fazla ilgi çeken bölümleri ile haftanın yedi günü TRT ekranında...
Gökhan Yıkılkan ekranların yeni komedi programında değişik tiplere bürünerek skeç tadında gizli kamera çekimleri ile her an yolunuzu kesebilir. Yıkılkan, BİR ZAHMET'e yakalanan kişiden dört adet garip istekte bulunuyor. Bu istekleri gizli kameraya çekildiğini bilmeyen kişi tüm iyi niyeti ile yaparsa programda 5.000 TL nakit para ödülü kazanıyor. Yarışmacılar ilk istekte 500, ikincisinde 1.000, üçüncüsünde 2.500 ve sonuncu istekte ise 5.000 TL kazanıyor.
“BİR ZAHMET”, TRT 1’de…

Gönül Dünyamızdan izle , Gönül Dünyamızdan 6 Mayıs 2010 İzle

Gönül Dünyamızdan 6 Mayıs 2010 Video İzle trt1 canlı yayın tekrarı , Gönül Dünyamızdan izle , Gönül Dünyamızdan 6 Mayıs 2010 İzle

Yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın millî birlik ve beraberlik duygusu ile eksiksiz dinî bilgilere kavuşması için hazırlanan program…
Devlete, millete ve bayrağa saygı gönüllerde çoğalır. İslamın derinliğine, Türk kültürünün zenginliğine “Gönül Dünyamızdan” bakalım…
Gönül Dünyamızdan, TRT 1’de…

Günbegün izle , Günbegün 6 Mayıs 2010 İzle

Günbegün izle , Günbegün 6 Mayıs 2010 İzle , Kürşat Başarla 6 Mayıs 2010 Video İzle foxtv canlı yayın tekrarı



Sağlık ve sağlıklı yaşam konuları, kadınlar için güzellik formülleri, mesleklere ait bilgiler, daha güzel ve daha mutlu bir hayatı hedefleyen söyleşilerin yer alacağı program ekran başında olan izleyicilerimize eğlenceli bir sabah yaşatmayı hedefliyor.
Günbegün, Hafta İçi Her gün TRT 1’de…

Kürşat Başarla 6 Mayıs 2010 Video İzle foxtv canlı yayın tekrarı , Kürşat Başarla izle , Kürşat Başarla 6 Mayıs 2010 İzle

Kürşat Başarla 6 Mayıs 2010 Video İzle foxtv canlı yayın tekrarı , Kürşat Başarla izle , Kürşat Başarla 6 Mayıs 2010 İzle



PERŞEMBE 23.00 KÜRŞAT BAŞAR'LA
KÜRŞAT BAŞAR'LA  
Kürşat Başar

Meşhur masad

Benimle Eğlenir Misin izle , Benimle Eğlenir Misin 6 Mayıs 2010 İzle

Benimle Eğlenir Misin 6 Mayıs 2010 Video İzle foxtv canlı yayın , Benimle Eğlenir Misin izle , Benimle Eğlenir Misin 6 Mayıs 2010 İzle



HAFTA İÇİ 16.30 BENİMLE EĞLENİR MİSİN?
BENİMLE EĞLENİR MİSİN?  
Sunucu: Ece Erken

Madem evlendik, şimdi de eğlenelim..

3-2-1 Pişir izle , 3-2-1 Pişir 6 Mayıs 2010 İzle

3-2-1 Pişir izle , 3-2-1 Pişir 6 Mayıs 2010  İzle , 3-2-1 Pişir 6 Mayıs 2010 Video İzle kanald canlı yayın


Deniz Arcak’ın sunumu ile
“3-2-1 Pişir”  yeniden Kanal D ekranında!


“3-2-1 Pişir”i artık Deniz Arcak sunuyor!

Kanal D’nin beğeniyle izlenen yemek yarışması programı “3-2-1 Pişir”i artık Deniz Arcak sunuyor. Eğlencesi, neşesi ve yarışma heyecanı daha da artan “3-2-1 Pişir”, tüm hızıyla yine hafta içi her gün ekrana gelecek.
Dünyanın birçok ülkesinde de beğeniyle takip edilen yarışma, hem pratik mutfağın sırlarını hem de düşük bütçeli lezzetli sofraların püf noktalarını izleyicileriyle paylaşıyor.
İşinde başarılı iki usta aşçı, kendilerine yamaklık yapan yarışmacıların getirdikleri 10 lira tutarındaki 5 malzemeden en az 3 çeşit yemek yapıyorlar. Aşçılar, stüdyoda ilk kez gördükleri bu malzemelerden anında menü hazırlamakla kalmayıp, aynı zamanda tüm bu yemekleri 25 dakikada pişiriyorlar. Sağlıklı, pratik ve leziz tariflerin yer aldığı
“3-2-1 Pişir”de, günün en lezzetli menüsünü kimin yaptığına stüdyodaki seyirciler karar veriyor ve günün birincisi belirleniyor.
Eldeki malzemeden harika sofralar hazırlayıp, her gün izleyicilere en az
6 çeşit yemek tarifi veren bu eğlenceli programda ayrıca, yemek yapmanın püf noktaları, mutfağa dair küçük ipuçları da yer alıyor.

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni , Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 6 Mayıs 2010 İzle

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni ,  Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 6 Mayıs 2010 İzle , Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 6 Mayıs 2010 Video İzle kanald canlı yayın

Koca Kafalar Baba Haber Bülteni

HAFTA İÇİ HER GÜN, KANAL D ANA HABER BÜLTENİ
 HEMEN ÖNCESİNDE!

“Koca Kafalar Baba Haber Bülteni”nde ekranların sevilen komedi tiplemeleri Koca Kafalar, gündemi mizahi yorumlarıyla süsleyerek haber bülteni sunacaklar. 
5 dakikalık yayın süresi ile dikkat çeken “Baba Haber Bülteni” için Koca Kafalar’ın bulduğu slogan ise bir hayli ilginç:
“Başkalarının 1 saatte anlatamadığını biz 5 dakikada anlatacağız”
Siyasetten magazine kadar gündeme ilişkin tüm haberler,
Koca Kafalar yorum farkı ile hafta içi her gün 5 dakika,
Kanal D Ana Haber Bülteni’nin hemen öncesinde yayınlanacak.
Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını Varol Yaşaroğlu’nun yaptığı “Koca Kafalar  ile Baba Haber Bülteni”ninde Koca Kafalar’ı Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu canlandırıyorlar. 

32. Gün Programı 6-7 Mayıs , 32. Gün Programı 6-7 Mayıs 2010 İzle

32. Gün Programı 6-7 Mayıs ,  32. Gün Programı 6-7 Mayıs 2010  İzle , 32. Gün Programı 6-7 Mayıs 2010 Full Video İzle kanald canlı yayın tekrarı

Perşembe 01:00

 

32. Gün
“Mütareke basını” mı? “İyi gazetecilik” mi?
Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın birlikte hazırlayıp sundukları 32.Gün’de bu hafta, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un açıklamalarıyla gündeme gelen “mütareke basını” tartışması masaya yatırılıyor.
Başbuğ’un “hain”likle suçladığı gazeteciler kimler? TSK’yı neden eleştiriyorlar? İddia edildiği gibi “bir kısım medya” TSK’ya karşı düzenlenen bir operasyonun parçası mı? Yazılarında terör saldırılarının yerlerini belirten gazeteciler bu bilgileri nereden ve nasıl alıyor? Bu gazeteciler “ajan” mı? Yazılarıyla tartışmayı başlatan gazeteciler Şamil Tayyar, Adem Yavuz Arslan; emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk ve Yazgülü Aldoğan 32.Gün stüdyosunda tartışıyor. Sakın kaçırmayın!

Zuhal Topalla İzdivaç , Zuhal Topalla İzdivaç 6 Mayıs 2010 İzle

Zuhal Topalla İzdivaç , Zuhal Topalla İzdivaç 6 Mayıs 2010 İzle , Zuhal Topalla İzdivaç 6 Mayıs 2010 Video İzle startv canlı yayın tekrarı



Haftaiçi Her Gün Saat 12:30 'da evlendirme geleneği Zuhal Topal ile devam ediyor!

Mutfakta Ben Varım izle , Mutfakta Ben Varım 6 Mayıs 2010 İzle

Mutfakta Ben Varım izle , Mutfakta Ben Varım 6 Mayıs 2010 İzle , Mutfakta Ben Varım 6 Mayıs 2010 Video İzle star tv canlı yayın



Star ekranlarında keyifli, eğlenceli, lezzetli yepyeni bir yemek programı! Mutfakta Ben Varım!

Deryalı Günler 6 Mayıs 2010 , deryalı günler 6 mayıs

Deryalı Günler 6 Mayıs 2010 , deryalı günler 6 mayıs , Deryalı Günler 6 Mayıs 2010 Video İzle show tv canlı yayın

Hayal Gücünü Al, Gel!

Kadınlara özel tarifleri, püf noktaları ve keyifli sohbetleri ilmek ilmek ören Derya Baykal yaşamın nabzını tutuyor...

Derya Baykal ev sıcaklığındaki stüdyosunda, konusunun uzmanları doktorları ve birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor...

Yaratıcılıktan, sanata, tiyatrodan, şiire, dekorasyondan, güzellik ve sağlığa, boya-örgü-nakış-dikişten, takıya ve en lezzetli yemeklerin tarifleri ile haftaiçi her gün Show TV ekranlarında sizlerle buluşuyor!

Yemekteyiz Yarışması 6 Mayıs , 6 mayıs 2010 yemekteyiz izle

Yemekteyiz Yarışması 6 Mayıs , 6 mayıs 2010 yemekteyiz izle , Yemekteyiz Yarışması 6 Mayıs 2010 Full Video İzle tek parça show tv canlı yayın tekrarı


Yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı; aşçılıkta, ev sahipliğinde, zevkte ve yaratıcılıkta kimin daha üstün olduğunu kanıtlamak üzere, büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyor.

Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, 'Yemekteyiz'  her hafta  birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu Yemekteyiz'de her  hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği hazırlıyor ve kazanan büyük ödül 20.000 TL'yi alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana ekranların Fenomeni haline gelen Yemekteyiz hafta içi her gün Show Tv ekranlarında karşınıza geliyor.

Sabahın Sedası Programı 6 Mayıs 2010 Video İzle , sabahın sedası izle , sabahın sedası

Sabahın Sedası Programı 6 Mayıs 2010 Video İzle , sabahın sedası izle , sabahın sedası


SABAHIN SEDASI’NDA HAKAN ALTUN’LA MÜZİK ŞÖLENİ !
Show Tv İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan Sabahın Sedası  ile ekrana geri dönen Seda Sayan  hem stüdyodakilere hem de ekran başındakilere müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.

06 Mayıs Perşembe  günü Sabahın Sedası buğulu sesi, eşsiz yorumu ve dillere marş olmuş şarkılarıyla 'Hakan Altun'u konuk ediyor.

Müzik ve eğlencenin yanısıra sağlıklı yaşam ve astroloji köşelelerinin yer alacağı Sabahın Sedası'nda gündem yaratacak toplumsal konularda masaya yatırılacak. 

SEDA SAYAN DARGINLARI BARIŞTIRACAK
Seda Sayan programının içerisinde ayrılık noktasına gelen çiftleri, aralarında dargınlık olan anne baba ve çocukları bir araya getirmeye çalışacak. "Affet Beni" deme cesaretini gösteren izleyiciler programa başvurarak Seda Sayan ve program ekibinin çabasıyla mutluluğa yelken açacak.

SEDA SAYAN ÜNLÜLERİN EVLERİNDE
Sabahın Sedası ünlü isimlerin bilinmeyen yönlerini de ekranlara taşıyacak. Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü sanatçıları evlerinde ziyaret edecek olan sabah programlarının fenomeni Seda Sayan'ın keyifli ve samimi sohbetlerine hazır olun!

SABAHIN SEDA'SI ÇARŞI PAZARDA, KISACASI HERYERDE
Seda Sayan haftanın belirli günlerinde izleyicileriyle sokakta bir araya gelecek. Bu bazen bir pazar yeri, bazen bir alışveriş merkezi bazen de Türkiye'nin herhangi bir köşesi olacak.

Siyaset Meydanı 6-7 Mayıs 2010 Full Video İzle

Siyaset Meydanı 6-7 Mayıs 2010 Full Video İzle


Türkiye'nin Tartışma Klasiği Siyaset Meydanı, yeni dönemde de uykusuz gecelerin adresi olacak!

Show TV Haber Merkezi tarafından hazırlanan Siyaset Meydanı, gündem belirleyen ateşli tartışmaları, birbirinden önemli konukları ve yenilenen yüzüyle ekranların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

ATV Ana Haber 6 Mayıs 2010 Video İzle

ATV Ana Haber 6 Mayıs 2010 Video İzle


Hazırlanıyor...


lütfen 5-6 dk bekleyin video uzun oldugu için :))

Google amca

Google Amca Teşekkürler 400"ncü yazımı yazdım verdigin indexler işime yaradı çok sagol :))

Google teşekkürler 

Loss - Söz Ver , loss dinle , söz ver şarkı sözleri , söz ver dinle



  Loss - Söz Ver
asdd

 Taqs : Loss - Söz Ver , loss dinle , söz ver şarkı sözleri , söz ver dinle

Canfeza & Ber Kadem - Artık Yaşamıyorum , artık yaşamıyorum dinle , canfeza dinle , ber kadem dinle





  Canfeza & Ber Kadem - Artık Yaşamıyorum
asdd
Taqs :  Canfeza & Ber Kadem - Artık Yaşamıyorum , artık yaşamıyorum dinle , canfeza dinle , ber kadem dinle

Mallorca - Real Madrid Maçı Canlı İzle , Mallorca - Real Madrid Maçı İzle

Mallorca - Real Madrid

23:00

[HD] kalitesiyle maçı sitemizden online izleyebilirsiniz



Taqs : Mallorca - Real Madrid  Maçı Canlı İzle , Mallorca - Real Madrid  Maçı İzle

Şanışer – Bile Bile Şarkı Sözleri 2010

Nakarat
Uyanmadam Gereksiz sanki uykumdan
Çünkü Felmiş Fecirmiş dünya
Kondum sebebsiz çok geç sandım ya
Sanki yalnız benimmiş dünya
Bile bile dert cek bile bile ağla
Kanar içim Kanar.
Yeniden yanar eski sokak lambası
Ve yine Soğuk her yer
Sevilmemin onaylanması herkes denek
Burası itin kopuğun  kolay tarlası
Asıl kızdığım şey onun yaşamı kolay sanması
Olaylar nasıl bak Annem bile yenik şimdi
Annem bile üzgünmüş güzeldi belki lakin
Biz o şehre Sürgündük
Ve yıllarca sürdürdük bu toz pembe yalanı
Cennet varken anne neden bu bok yerde kalalım
Yediğim hiç bi laf hic bi kazığı fazla yansıtmadım
Yazla yazdım adım  hasta taslı kadın kandı kadın
Kahrı çeker ben yaşarım sefalarımı
Artık kalır Akdenızın yeşil siyah
İstanbul batsın adın
Yansın malın Çekip çıkar
Gölgem aynı hala Neden ?
Tutulmuş bir hüznüm var
Görmem aydın hala Neden?
Ama keder kılıç thebestlinks süngü bayrameder
Benim beynim farklı içi kuduz
Doktorlarla dolu bi hastahaneden
Nakarat
Uyanmadam Gereksiz sanki uykumdan
Çünkü Felmiş Fecirmiş dünya
Kondum sebebsiz çok geç sandım ya
Sanki yalnız benimmiş dünya
Bile bile dert cek bile bile ağla
Kanar içim Kanar.

Salsa Dergisi , Grup Hepsi Posterleri

1-Ailen bir haftalığına şehir dışına çıktı.Sana da çok gezmemeni,evi boş bırakmamanı -ders çalışmanı tembihledi Sen?
a)Arkadaşlarını eve toplayıp çılgın bir pijama partisi verir,ders çalışmayı sonraya bırakırsın.
b)Her gün düzenli çalışır,sonrada arkadaşlarınla sinemaya gidersin.
c)Ne ev ne sınav!Geç saatlere kadar gezersin.
2-Sen ve kankan aynı kişiden hoşlanıyorsunuz.Ama delikanlı sana  arkadaşından hoşlandığını söyledi ne dersin?
a)"Hiç çekinme,o da senden hoşlanıyor"
b)"Kesinlikle senden hoşlanmıyor,seni sıradan buluyor"
c)"Bilmiyorum ona sor"
3-Matematik sınavın yaklaşıyor.Hoca kursa katılmadığın için zor sormakla tehdit etti.Sence...
a)Blöf yapıyor.
b)Blöf gibi görünmüyordu,hemen çalışmak gerek.
c)eğlenceyi erteleme gerek yok,nasıl olsa kopya çekebilirsin.
4-Bu hafta sonu  çok güzel bir doğum günü partisi var.Parti için ne giyersin?
a)Renkli tişör,bol pantolon rahat dans edebilceğin spor ayakkabılar.
b)Kot pantolon ve hoş bir gömlek bluz
c)Şık ve çarpıcı bir kıyafet.
5-Annen,küçük kardeşini evde bırakıp ona bakmanı söyledi.Sen...
a)Tabağa cips koyar,televizyondaki romantik/komedi filmi takılırsın
b)Kardeşini erken yatırıp sınava çalışırsın.
c)Arkadaşlarını eve çağırır,eğlenirsin.
6-Partidesin,sevgilin ise evde hasta yatıyor.Partinin en yakışıklı tipi sana "Benimle dans eder misin"diye sordu.Ne yaparsın?
a)Kabul eder,onunla eğlenirsin .
b)Sadece sohbet eder,dansa kalkmazsın.
c)"Hayır" dersin,sevgilin öğrenirse kıskanır.
7-Aşağıdaki listeyi oku ve bu kuraldışı durumlar karşısındaki tepkini ölç.her "evet"yanıtı 1 puan ver.
a)Arkadaşlarınla kafede okey oynamak için okulu kırdın mı?
b)Ailene yalan söyledin mi?
c)Ödevini başkasına yaptırıp karşılığında birş şey ısmarladın mı?
d)Ailen istemediği halde onlar yokken arkadaşlarını çağırıp parti verdin mi?
e)Atnı anda iki kişiyle çıkıp ikisinede "seni seviyorum"dedin mi?
f)Sınavlarda kopya çektin mi ?
g)Öğretmenlerden uyarı aldın mı?



Puanlama ve Değerlendirme

Puanlama                                                           Değerlendirme
1-a)2 b)1 c)3                                                      
 2-a)1 b)3 c)2                                                 6 puan ve altı
3-a)2 b)1 c)3                                                 Sözü gerçekten söz olan,kuralların
4-a)1 b)2 c)3                                                 dışına çıkmayan bir insansın.Herkes
5-a)2 b)1 c)3                                                  seni seviyor ama sen biraz kendini
6-a)3 b)2 c)1                                                  zorluyorsun.Bazen sırf insanı üzmemek
7-......                                                               için gösterdiğin çapa yüzünden mutsuz oluysun
      

                                                            7-14 Puan

                                                         Ufak kuralları görmezden gelmek senin için normal
                                                          Ama eni çok etkileyebilecek durumlardan kaçınıyorsun
                                                         Kuralları yıkmak istesende bir yerlere gelebilmek için 
                                                         onlara uyulması gerektiğinin farkındasın.

                                                         15-25 Puan

                                                        Felsefen"Kurallar bozulmak için konulmuştur."Hiç
                                                        kimse,hiçbir  şey,hatta geleceğin bile umrunda değil.
                                                        Bugünü yaşıyorsun,yarın umrunda değil.Çılgınlığın
                                                        dozunu kaçırmışsın.İlerde çok zorda kalabilirsin.