Şeytanın Kızı Star TVde ilk kez

Şeytanın kızı ilk kez star tv ekranlarında yayınlanacak.




Film açıklaması,
Molly Hartley, 17 yaşında annesi tarafından bıçaklanmıştır. Bu olaydan sonra yeni bir başlangıç yapmak için babası ile başka bir yere taşınarak yeni bir okula kayıt olur. Ama yaşadığı olayın travması Molly'i bırakmaz ve devamlı kâbuslar görür. Bunun sadece psikolojik bir durum olduğunu düşünen Molly, anlarki ailesi Molly üstüne şeytanla bir anlaşma yapmıştır. Molly şimdi, şeytanla onun ruhu için yapılmış pazarlıktan kurtulmanın yolunu bulmalıdır.

Smackdown izle 14 mayıs

14 mayıs tarihli smackdown(amerikan güreşi) videosu

smackdown goldberg vs batista | izlesene.com



takipçilerimize iyi seyirler diliyoruz..

Baş Ağrısı Şikayetleri


Baş ağrılarından şikayet ediyorsanız ilaç kullanmaya gerek kalmadan baş ağrılarınıza çözüm bulabilirsiniz.
Bu sorundan kurtulma teknikleri;

1) Oturun ve omuzlarınızı gevşetmeyi deneyin. Başınızı sağa doğru yaslayarak kulağınızı sağ omuzunuza yaklaştırın.

2) Sağ avuç içinizi başınızın sağ tarafına yerleştirin.Elinizi ve başınızı diğer yana doğru yatırın ve derin nefes alın. Nefesinizi tutun ve serte itmeye devam edin.(çok fazla abartmayın)

3) Nefesinizi yavaşça ve tamamen verirken elinizi bırakın ve başınızı sağ omuzunuza doğru yaklaştırın. Bunu bir-iki defa daha tekrarlayın.

4) Uygulamayı sol tarafınızda da iki-üç kez tekrarlayın.

5) Başınız düz olacak biçimde, parmaklarınızın iç kısımlarını başınızın iki yan alt tarafındaki kemiklerin üzerine yerleştirin. Derin nefes alın ve parmaklarınızla birlikte başınızı izometrik olarak ittirin.

6) Ellerinizi kucağınıza bırakın ve ağzınızdan nefes verirken çenenizi açın. Ağzınızdan derin nefes alırken çenenizi öne doğru, alt dişlerinizi de üst çenenize doğru uzatın. Nefesinizi verin, ağzınızı açın ve çenenizi gevşetin.

7) Çenenizi bir kez daha gerin. Nefesinizi verirken başınızı göğsünüze doğru düşürün.

8) Derin bir nefes alın, parmaklarınızın iç kısımlarıyla başınızı yukarı yöne doğru itin. Bu arada başınız aşağı düşmeye devam edecektir. Nefesinizi verirken parmaklarınızı da çekin ve başınızın önünüze düşmesini sağlayın. Bunu iki kez daha tekrarlayın. Son defa tekrarlarken nefesinizi verdiğiniz sırada parmaklarınızı başınızın arkasında kenetleyin ve dirseklerinizle birlikte başınızı arkaya doğru cekin.

Gizli Oğul Tvde ilk kez ATV

Atv ekranlarında tvde ilk kez.





Gizli Oğul 9 Mayıs Pazar Günü Atv'de.
Bu filmi beğeneceksiniz. iyi seyirler..

Sabahın Sedası Mayıs 2010 Star Tv izle


Sabahın Sedası 12 Mayıs 2010 Çarşamba izle, Sabahın Sedası izle, Sabahın Sedası bugünkü bölümünü izle, Sabahın Sedası yeni bölümünü izle, Sabahın Sedası 12 Mayıs 2010 Çarşamba seyret, Sabahın Sedası 12 Mayıs 2010 Çarşamba bölümü izle,Sabahın Sedası programı star izle, Sabahın Sedası full hd tekrarını seyret. Star TV'de, yepyeni bir yarışma: “Sabahın Sedası?”. ,12 Mayıs 2010 Çarşamba tarihinde olduğu gibi hafta içi her gün Star TV ekranlarında başlıyor. 12 Mayıs 2010 Çarşamba tarihinde Star TV, Sunuculuğunu Mustafa Sandal’ın üstlendiği “Sabahın Sedası?”de yarışmacılar, belirli tanımlamalar ve gözlemler yardımıyla 12 kişiyi deşifre etmeye çalışıyor 12 Mayıs 2010 Çarşamba tarihinde Sabahın Sedası programında buluşalım. 12/05/10 tarihli Sabahın Sedası izle.