2013 Açıköğretim Fakültesi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

2013 Açıköğretim Fakültesi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merak ettiği konulardan biri.
2013 Açıköğretim Fakültesi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

2012 2013 eğitim öğretim yılında Anadolu üniversitesi tarafından yapılacak olan vize-ara sınav, final dönem sonu sınavlarına ait tarihler aşağıda belirtilmiştir. Bildiğiniz bu sene bütün bölümler kredili – dönemlik sisteme göre eğitim verecektir. Buna göre güz ve bahar dönemleri olmak üzere iki dönemde ara sınav ve dönem sonu sınavları olmak üzere her sene toplam 4 adet sınav yapılacaktır.

2012- 2013 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 05 – 06 Ocak 2013

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 – 10 Şubat 2013

Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013


2013 Açıköğretim Fakültesi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Wesley Sneijder İstanbul'da

Wesley Sneijder İstanbul'da

Galatasaray uzun süredir istediği yıldızına nihayet kavuştu. İşlerimden ötürü yazamadığım bu haberi, Galatasaray kulubünü tebrik ederek ve kulubün sitesinde yazan açıklamanın ardından Sneijder ile ilgili bilgiler sunarak sizlerle paylaşıyorum.
Wesley Sneijder İstanbul’da

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, bugün saat 16.00 sularında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi.

İstanbul’a geldikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçen Wesley Sneijder, Florya’da Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Abdurrahim Albayrak’ın yanı sıra Galatasaray Sportif İdari Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.

Fatih Terim ile sohbet eden Hollandalı oyuncu, Galatasaray’a transfer olduğundan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirterek kendisini karşılamaya gelen Galatasaray taraftarlarına da teşekkür etti. Fatih Terim ise takımımıza en kısa zamanda uyum sağlayacağını düşündüğü Wesley Sneijder hakkında, “Burada olduğu için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Viki’den Sneijder ile ilgili bilgiler

Wesley Sneijder (Hollandaca telaffuz: [ˈʋɛs.li ˈsnɛi̯.dər] ( dinle); d. 9 Haziran 1984), Galatasaray ile Hollanda Millî Futbol Takımı’nda oynamakta olan Hollandalı futbolcu. UEFA tarafından 2009–10 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010′da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri olarak seçildi. Ajax Akademisi’nde yetişen biri olarak öncelikle AFC Ajax’ta oynadı ve altı kupa kazandı. 2004 yılında Yılın Hollandalı futbolcusu ödülüne layık gösterildi. 2007′de 27 milyon euro’ya Real Madrid’e satılarak ilk yılında kulübü La Liga’da şampiyon oldu ve daha sonra 15 milyon euro’ya Inter’e satıldı. Inter’deyken Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi ve iki defa Coppa Italia kupasını kazandı. Wesley Sneijder 20 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

İlk Yılları

1984 yılında Utrecht’te doğdu. Abisi Jeffrey Sneijder, Telstar takımında oynadığı zamanlarda onu örnek alarak futbola başladı. Avrupa’nın en önemli kulüplerine sürekli oyuncu ihraç eden, buna rağmen asla tükenmeyen bir kaynak olan Ajax’ın dikkatini çekmeyi başardı. Henüz 8 yaşında Ajax’ın yetenk avcıları tarafından Ajax’a transfer edildi. Yaşı çok küçük olmasına rağmen oyun zekasıyla tanınan Wesley Sneijder, Akademi takımlarını tek tek aşmayı başardı ve henüz 17 yaşında kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı. 1.5 sene daha Ajax’ın alt takımlarında oynayan Wesley, altyapı hocası Danny Blind tarafından Ajax’ın A takımı hocası Ronald Koeman’e önerildi ve kısa bir süre sonra A takımla antremanlara başladı.
2002–2007: Ajax

2002 yılında teknik direktör Koeman tarafından A takıma alınan genç ortasaha oyuncusu 22 Aralık 2002 tarihinde oynanılan Ajax – Excelsior karşılaşmasında da 18 kişilik maç kadrosunda kendisine yer buldu. Bu tarihten itibaren A takımla birlikte antremanlara çıkan ve zaman zaman maç kadrosunda kendisine yer bulan Sneijder’in kırmızı-beyazlı formayla sahaya çıkması için biraz daha beklemesi gerekiyordu. Takvim yaprakları 2 Şubat 2003′ü gösterdiğinde, Williem II deplasmanına konuk olan Ajax]’ta yepyeni bir genç sahaya çıkıyordu. Altyapısından çıkarttığı gençleri Avrupa’ya sunmayı misyon edinen Hollanda temsilcisinin yeni yıldız adayı Wesley Sneijder oluyordu. Karşılaşmaya ilk 11′de başlayan Sneijder’in profesyonel kariyeri de böylece başlamış oldu. Ligin ikinci yarısından itibaren (18.hafta, Williem II deplasmanı) sezon sonuna kadar ilk 15 maçta forma şansı bulurken, ligin 27.haftasında NAC Breda deplasmanında 1 gol, 1 asist ile takımına galibiyeti getiren isim oluyordu. Aynı sezon takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek final oynama başarısı gösteren Hollandalı ortasaha oyuncusu Milan karşısında çeyrek final rövanş maçında ilk onbirde sahaya çıkmış, fakat takımının 3–2′lik skorla elenmesine engel olamamıştı. Sneijder sezon sonunda kariyerinin ilk profesyonel yılının karşısına toplamda 25 maçta 6 gol, 2 asist yazdırmayı başarmıştı. Ajax altyapısından yetişen genç oyuncu Hollanda milli takımının aday kadrosuna da ismini yazdırmayı başardı.

Kariyerinin ilk profesyonel sezonunda bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran genç ortasaha oyuncusu Sneijder, ikinci yılında daha tecrübeli, daha olgun ve daha istekliydi. Milli takımında da forma şansı bulmaya başlayan Sneijder, Ajax forması altında harika bir sezon geçirdi. 2003/4 sezonunda istatistik hanesine 47 maçta 11 gol, 16 asist yazdırmayı başaran Hollandalı oyuncu, sezon sonunda Johan Cruyff adına verilen “En iyi genç oyuncu” ödülünün sahibi oluyordu. Hollanda milli takımı ile EURO 2004′te yarı final tecrübesi yaşayan Sneijder, takımıyla birlikte lig şampiyonluğuna uzanırken Avrupa’nın en büyük arenası olan Şampiyonlar Ligi’nde de sekiz maçta forma şansı bulmuştu. Wesley müthiş bir sezon geçirerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve bu başarısının ardından kontratında da iyileştirmeye sahip olmuştu. Hollanda temsilcisi genç oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme yenilemiş ve genç oyuncunun geleceğinin yanı sıra olası transfer tekliflerinde de elini güçlendirmişti. Sneijder her sezon üzerine koymaya devam etti. Bir yıl önceki istatistiklerini geliştiren ve istikrarlı futbolunu sezonun geneline yaymayı başaran Wesley Sneijder, 2004/5 sezonu sonunda kariyerinin altın çağını yaşamaya, yükselmeye devam ediyordu. 50 maçta forma şansı bulan ve 12 gol – 11 asist ile sezonu tamamlayan ortasaha oyuncusu, milli takımının da önemli oyuncuları arasında olmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde yeniden boy gösterme şansı bulan genç oyuncu, takımının gruplardan elenmesine engel olamazken grupta oynanılan her maçta 90 dakika sahada kaldı.

2005/6 sezonu her yıl üzerine koyarak devam eden Hollandalı oyuncu için pek iyi geçmedi. Ciddi bir sakatlık geçiren ve yaklaşık 2.5 ay takımdan ayrı kalan Sneijder, bu sakatlığına rağmen sezon sonunda Almanya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda boy gösterme fırsatı yakaladı. Ligde 22 hafta düzenli olarak forma giyen Sneijder, 5 Şubat 2006 tarihinde oynanılan Feyenoord karşılaşmasında 60.dakikasında sakatlanarak yerini Saprong’a bırakırken sakatlığı onu yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak bırakacaktı. Sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Wesley Sneijder’in dönüş tarihi 12 Nisan 2006 olurken, yıldız oyuncu 70.dakikada alkışlar eşliğinde oyuna dahil olurken kalan 20 dakikada takımının dördüncü golünde golden önceki son pası veren isim olmuştu. Sneijder sezon sonunda milli takımıyla birlikte Dünya Kupası’nda da boy gösterirken, istatistiksel olarak sezonu 38 maçta 12 gol – 9 asist ile tamamlamış ve bunun yanı sıra 2.5 ay sahalardan uzak kalmıştı. Hollandalı yıldız oyuncu Almanya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda milli takımıyla birlikte çeyrek finalde Portekiz’e elenmekten kurtulamamıştı. 2006/7 sezonu tecrübeli oyuncu için dönüm noktası olacaktı. Ajax forması altında müthiş bir performans sergileyen ve her sezon üzerine koymaya devam eden Sneijder, Hollanda’nın altını üstüne getirdi. Bir sezon önce yaşadığı sakatlığa nazire yaparcasına tüm kupalarda takımının başarısı için savaştı. Hollanda’da ulusal tüm kupalara ambargo koyan Sneijder, UEFA Kupası’nda takımının çeyrek finalde elenmesine engel olamazken sezon sonunda 50 maçta 23 gol – 15 asist gibi bir istatistiğe imza atmayı başardı. Yeteneklerini her geçen gün daha fazla ortaya koyan Hollanda’lı, her geçen yıl Ajax formasıyla Hollanda futboluna damga vurmaya başladı. 5 sezonluk Ajax kariyerinde; 180 maçta 58 gol atıp, 44 de asist yapmayı başardı. Hünerlerini Hollanda sınırları dışında göstermenin vakti geldiğini düşünen Sneijder bu fikrini Ajax yönetimine sundu ve Ajax Real Madrid’in 27 milyon avroluk teklifini kabul edince; Wesley’in hikayesi La Liga’ya taşındı. Ayrıca İspanyol ekibinin kasasından çıkan bu miktar, Sneijder’i aynı zamanda 30.5 milyon Euro’ya PSV’den Manchester United’a geçen Ruud Van Nistelrooy’un ardından en pahalı ikinci Hollandalı futbolcu yapıyordu.

2007–2009: Real Madrid

Arjen Robben, Ruud Van Nistelrooy, Royston Drenthe ile birlikte İspanyol ekibinin dördüncü Hollandalı oyuncusu olan Wesley Sneijder, büyük umutlar ve beklentilerle birlikte transfer olduğu İspanyol ekibinde ilk yıl önemli süreler buldu. La Liga’da forma şansı bulduğu 30 maçta 9 gol, 7 asistlik performansı ile mücadele eden Hollandalı oyuncu, alışagelmişin dışında takım oyuncusu rolünde oynamaya başladı. Ajax döneminde takımın her şeyi olan Hollandalı yıldız, sezon sonunda milli takımıyla birlikte Avrupa Şampiyonası’nın yolunu tutarken, sezon sonunda istatistik hanesine 56 maçta 14 gol – 14 asist yazdırmayı başardı. Avrupa Şampiyonası’nda yarı finalde elenen Hollandanın en önemli parçalarından birisi olan Sneijder, bir sezon sonra Real Madrid formasıyla geçen sezona oranla daha az süre bulmaya başladı. 2008/9 sezonunda mor–beyazlı formayı giyen yıldız oyuncu La Liga’da 22 maçta forma şansı bulurken, sadece dört maçta 90 dakika süre bulabildi. Takip eden sezonun başında Robinho’nun Manchester City’ye transferiyle birlikte Real Madrid’de 10 numaralı formayı sırtına geçiren Hollandalı, sezonu 22 maçta 2 golle kapattı. 2009 yazında yönetimi devralan başkan Florentino Perez’in agresif transfer politikası, Cristiano Ronaldo, Kaka ve Xabi Alonso gibi isimleri Real Madrid’e getirirken, değişim rüzgarı Sneijder’i de yerinden ediyor ve Hollandalı, 15 milyon Euro karşılığında Jose Mourinho’nun Inter’ine gidiyordu.

2009–2013: Internazionale

2009–10 sezonuna Jose Mourinho’nun yönetiminde Inter forması altında başlayan Wesley Sneijder, geri dönüşünün sinyallerini vermeye başladı. İtalya’da sert futbola adapte olan yıldız oyuncu, Yaşadığı iki sakatlık nedeniyle takımından yaklaşık 2 ay ayrı kaldı ve Hollandalı yıldız ortasaha oyuncusu ligde 12 maçta forma giyememesine rağmen sezon sonunda İtalya’da şampiyonluk yaşamasında büyük pay sahibi oldu. Inter’de lig şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de şampiyonluk sevinci yaşayan Wesley Sneijder, takımının en önemli oyuncusu olmayı başardı. Dünya Kupası’nda finalde İspanya’ya kaybeden Hollanda’nın en önemli oyuncusu olan ve turnuvanın gol kralı olmayı başaran Wesley Sneijder sezon sonunda istatistik hanesine 54 maçta 14 gol – 17 asist yazdırmayı başarmıştı. Sneijder’in kişisel koleksiyonuna Şampiyonlar Ligi kupası, Dünya Kupası ikincilik madalyası ve İtalya’da yaşanan yerel şampiyonluklar eklendi. Sneijder tüm bunların yanı sıra Dünya Kupası’nda en golcü oyuncu olurken, sezon sonunda gerçekleştirilen FIFA Ödülleri’nde otoriteler tarafından Avrupa’nın en iyi ortasaha oyuncusu olarak gösterildi. Jose Mourinho ile birlikte Avrupa’nın altını üstüne getiren Hollandalı oyuncu için Manchester United sezon sonunda 30 milyon euro önermiş fakat İtalyan ekibi bu teklifi kabul etmemişti. 2010–11 sezonunda da üzerine koymaya devam etti Hollandalı ofansif ortasaha oyuncusu. Ligde, kupada, Süper Kupa’da, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda şampiyonluk madalyasını boynuna takarken Şampiyonlar Ligi’nde takımıyla yarı finalin kapısından döndü. Sneijder ve arkadaşlarını eleyen takım, Alman takımı Schalke 04 olmuştu. Sezon sonunda adının karşısına 49 maçta 11 gol – 15 asist yazdırmayı başaran Sneijder, sakatlığı sebebiyle ligde sadece 25 maçta forma giyebilmişti. İtalya’da futbolun oldukça sert oynanması ve Hollandalı oyuncunun takımının hücum opsiyonlarında ilk sırada olması sık sık rakip oyuncuların sert müdahalelerine maruz kalmasına neden oluyordu. Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda yarı final maçının 4.dakikasında sakatlanan Sneijder, bu sakatlığı nedeniyle 2 aydan fazla bir süre forma giyememişti. Sneijder yaşadığı uzun süreli sakatlıklara rağmen alışagelmiş performansına ulaşmayı başarmıştı. 2011–12 sezonunda yani geçen sezon Inter’in kötü gidişinde takımla birlikte kötü bir performans sergileyen Hollandalı yıldız oyuncu, sakatlıklarının yanı sıra yönetim ve teknik heyetle yaşadığı sorunlar nedeniyle ortalamasının altında kalırken, Wesley Sneijder sezon sonunda hiçbir kupada başarılı olamayan Inter’de kötü bir yıl geçirdi. Sezon sonunda Hollanda milli takımıyla birlikte Euro 2012′de forma şansı bulan fakat grupta 0 çeken Portakalların kötü gidişine engel olamayan yıldız oyuncu sezon sonunda istatistik hanesine 37 maçta 6 gol – 8 asist gibi oldukça düşük bir katkı yazdırmıştı. 2012–13 sezonunda geride kalan ilk yarının ardından Inter formasıyla sadece 8 maçta forma şansı bulan Wesley Sneijder bu karşılaşmalarda 2 gol – 3 asist ile takımına katkı sağladı. Mali problemler yaşayan ve oyuncularından sözleşmelerinde indirime gitmesini isteyen Inter’de yıllık net 6 milyon euro alan yıldız oyuncu, sözleşmesinde indirime gitmeye yanaşmayınca İtalyan ekibinde teknik direktör Andrea Stramaccioni’nin de onayıyla birlikte kadro dışı kaldı. İtalya Serie A’da beşinci hafta karşılaşması sonrasında yönetimin kararıyla kadro dışı kalan Wesley Sneijder, devre arasında takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

2013: Galatasaray

2012–13 devre arasında Inter tarafından satış listesine koyulan Wesley Sneijder, ara transfer döneminde Liverpool, PSG, Tottenham, QPR, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüplerden teklif aldı. 8 Ocak 2013′te Galatasaray kulübünün resmi yayın organı Galatasaray TV’de yayınlanan Başkanın Ajandası programında Galatasaray başkanı Ünal Aysal tarafından yaptığı açıklamada “Daha önceden planlanmış bir yemekti. Alt yapıda futbolcu yetiştirme ve verme konularında nasıl bir işbirliği kurulabileceğini konuştuk. Yemekte Sneijder konusu da konuşuldu. Transfer müspet bir ivme kazanmıştır. Teknik arkadaşlarımız oturup müzakere edecekler. Ben de talimatını verdim. Sanıyorum önümüzdeki günlerde netleşir. İki kulübün başkanı olarak bu konuda bir irade beyanında bulunduk. Ama futbolda çok detay var. Aile faktörü de çok önemli. Müzakerelerde zannediyorum bizim istediğimiz ölçüde fiyat indirimi sağlanacaktır”. [3]ifadelerine yer vermiştir. Aynı gün Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder’in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu. [4] 17 Ocak 2013′te ise Internazionale başkanı Moratti yaptığı açıklamada, “Sneijder’i beklemeden, öğrenmeden resmi olarak bir şey söyleyemem. Galatasaray’la hiçbir problemimiz yok, her konuda anlaşmış durumdayız. Şu aşamadan sonra, biz Sneijder’in kararını bekliyoruz. Ne zaman karar verir bilemiyorum ama yakın zamanda kararını vereceğini umuyorum.” ifadelerini kullandı.[5]19 Ocak 2013 günü Galatasaray CEO’su Lütfü Arıboğan ve Ünal Aysal’ın finansal sorumlusu İtalya’ya gitti ve Sneijder ile görüşmelere başladı. 21 Ocak’ta ise, “Başkan bana, Galatasaray’a gidecekmişim gibi göründüğümü, ancak zayıf da olsa burada kalma ihtimalim olup olmadığını sordu” diyen Sneijder bu soruya “İki seçenekten biri olacak. Göreceğiz” açıklamalarında bulundu. [6] 21 Ocak 2013′te ise Galatasaray Sportif A.Ş. KAP’a gönderdiği açıklamada “FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder’ın transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmıştır. Oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.” ifadelerine yer verdi. [7] Wesley Sneijder transferin ardından GSTV’ye “Çok heyecanlıyım. Galatasaray’da oynayacağım ilk maç için sabırsızlanıyorum. Türk taraftarların futbolu ne kadar sevdiğini biliyorum. Galatasaray taraftarının ne kadar takımına bağlı ve ateşli olduğunu biliyorum. Beni nasıl karşılayacaklarını tahmin ediyorum. Galatasaray taraftarını mutlu etmek istiyorum ve onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum.” açıklamalarında bulundu.[8]. Ayrıca Sneijder 21 Ocak 2013′te İstanbul’a ayak bastı ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile tanıştı.[9][10] Ayrıca Sneijder Felipe Melo’nun “10″ numaralı formayı giymesinden dolayı Galatasaray’da bir zamanlar Hollandalı Johan Cruyff’un Ajax’taki forma numarası olan “14″ ‘ü seçti.

Millî takım kariyeri

Sneijder Hollanda U-21 formasıyla ilk maçına 28 Mart 2003′te Çek Cumhuriyeti karşısında çıktı.Buradaki ve kulübündeki performansıyla 2004 yılında Hollanda A takımına çağırılan Wesley, 2004 Dünya kupası’nda genellikle yedek bekleyen Sneijder 2 maçta oyuna sonradan dahil oldu ve 2 gol atmayı başardı. 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosuna’da alınan Wesley Sneijder, Almanya’da düzenlenen turnuvadı 4 grup maçının 4′ünde de oynamayı başardı. Bu turnuvada 16 sarı kart ile dünya rekoru olan Hollanda – Portekiz maçında da forma giyen Sneijder bu 16 sarı kartın birini gördü. Bu maç Portekiz’in 1-0 üstünlüğüyle tamamlanırken Hollanda turnuvaya veda etti. Bundan sonra tüm Şampiyonalarda kadroda yer bulan Wesley, 2008 Avrupa Şampiyonası öncesi Galler ile oynanan hazırlık maçında frikik golü kaydetmeyi başardı. Sneijder 24.yaş gününde EURO 2008′de forma giydi ve 31.dakikada takımının 2.golünü atma başarısını gösterdi. Bu maç 3-0 tamamlanırken Hollanda’nın 30 yıl sonra İtalya’ya karşı aldığı ilk galibiyet oluyordu. Turnuvanın devamında da olağanüstü performans gösteren Sneijder bu turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Ayrıca Sneijder 2010 FIFA Dünya Kupası ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonaları’nda da Hollanda Millî Futbol Takımı formasıyla mücadele etti.


Wesley Sneijder İstanbul'da

22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 22 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 22 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 22 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 22 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 22 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 22 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 22 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 22 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 22 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 22 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 22 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu, 22 ocak burç yorumları, 22.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları

22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip, ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız..

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Birlikte çelıştığınız kişilerin duygusal değişimleri yüzünden, bir çok fırsat başladığı gibi, sonuca gitmeden bitebiliyor. Bugün fazla tavizkar olmamalısınız. Çünkü yaşam kalitenizi artttıracak dış etkenler, aynız zamanda sizi kaybettiren unsurlar olabiliyor. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Dikkatinizi dağıtmayın.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ay burcunuzda ilerliyor. Kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Karşınızdaki kişilerin sizden farklı olmaları sizi üzmemeli. Tecrübelerinizi geliştirmeli ve kişisellikten uzaklaşmalısınız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için, gireceğiniz ortamları da, ona göre seçiyorsunuz. Bugün, Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Oğlak’ta ilerleyen Venüs, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Ortak dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirmelisiniz.Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Maddi konularda isteklerinizin tavanı oldukça yüksek seyrediyor. Dengelerinizi kurmaya çalışın. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda hala ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Bugün, aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız..

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, tüm romantik ve duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırmak sizi olumlu kılacaktır. Sorumluluk duygunuz yüüznden yorgun düşüyorsunuz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Burcunuzda ilerleyen Venüs, bugün sizi olumlu etkiliyor. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Zevklere düşkünlük olabilir. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Ay,yuva evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız. Çevresel faktörlerin, sizin lehinize gelişmesini ilgiyle izleyeceksiniz.


22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 21 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 21 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 21 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 21 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 21 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 21 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 21 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 21 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 21 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 21 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 21 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu, 21 ocak burç yorumları, 21.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları

21 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

 

 

 

 

 

 

21 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Ay, sizin gibi sabit burcunuz Kova’da ilerlerken, çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ay, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir işbirliği içinde olacaksınız.Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze etmelisiniz. Yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Çünkü; beklemediğiniz anlarda, ummadığınız noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da, siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, insanlarla olan ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz. Bu bilincin içeriğine, gerçek anlamda ve çok hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi de katmalısınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın. Kendinizi tercih etme zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Bu tür içsel baskılar size yaramıyor.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Çünkü, siz bu konuda gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yakaladığınız uyum bugün sizi motive ederek, performansınızı uç noktalara çekecek.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz..

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız. İşbirlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli bir şekilde olaya yaklaşırsanız; size bu tür durumların haricinde de gerekebilecek davranış şekillerinin teorik temellerini atmış olacaksınız.


21 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Şifon Bluz Modelleri


2013 Şifon Bluz Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

Dünyaca ünlü adidas ayakkabı markasının bu sene moda, spor ve normal ayakkabı modelleri bu yazımızda sizlerle. Özellikle spor ayakkabı sektöründe rekabet arttığından dolayı bu sene daha iddialı ayakkabılar görmek mümkün.

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Adidas Ayakkabı Modelleri


2013 Adidas Ayakkabı Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 yılının abiye elbise modelleri oldukça güzel ve şık. Bu sene abiye elbise modellerinin uzun olması ve desenli olması dikkat çekiyor. Bu sene sadeliği ve şıklığıyla bayanları kendinden geçiren abiye elbise modelleri her türlü ortama uygun şekilde tasarlanmış. Bu senenin abiye elbise modelerini nişan , düğün, balo, davet veya her türlü ortamda rahatlıkla giyebilirsiniz.

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Abiye Elbise Modelleri


2013 Abiye Elbise Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

Sizlerle bu yazımızda Gezer terlikleri, Gezer terlik modelleri, Gezer yeni sezon terlikleri ve 2013 terlik modelleri hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıyor olacağız. Annelerimizin, teyzelerimizin ve hatta halalarımızın dahi ayağında çoğu kez gördüğümüz markalardan olan Gezer markası sezona yepyeni tasarımları sunmaya devam ediyor.

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri

2013 Gezer Terlik Modelleri


2013 Gezer Terlik Modelleri