22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 22 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 22 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 22 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 22 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 22 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 22 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 22 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 22 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 22 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 22 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 22 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu, 22 ocak burç yorumları, 22.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları

22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip, ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız..

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Birlikte çelıştığınız kişilerin duygusal değişimleri yüzünden, bir çok fırsat başladığı gibi, sonuca gitmeden bitebiliyor. Bugün fazla tavizkar olmamalısınız. Çünkü yaşam kalitenizi artttıracak dış etkenler, aynız zamanda sizi kaybettiren unsurlar olabiliyor. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Dikkatinizi dağıtmayın.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ay burcunuzda ilerliyor. Kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Karşınızdaki kişilerin sizden farklı olmaları sizi üzmemeli. Tecrübelerinizi geliştirmeli ve kişisellikten uzaklaşmalısınız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için, gireceğiniz ortamları da, ona göre seçiyorsunuz. Bugün, Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Oğlak’ta ilerleyen Venüs, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Ortak dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirmelisiniz.Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Maddi konularda isteklerinizin tavanı oldukça yüksek seyrediyor. Dengelerinizi kurmaya çalışın. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda hala ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Bugün, aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız..

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, tüm romantik ve duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Bugün enerjinizi kontrol etmeli ve sevdiklerinizi üzmekten vazgeçmelisiniz. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırmak sizi olumlu kılacaktır. Sorumluluk duygunuz yüüznden yorgun düşüyorsunuz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Burcunuzda ilerleyen Venüs, bugün sizi olumlu etkiliyor. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Zevklere düşkünlük olabilir. Göz sağlığınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Ay,yuva evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız. Çevresel faktörlerin, sizin lehinize gelişmesini ilgiyle izleyeceksiniz.


22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

0 Response to "22 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları"

Yorum Gönder