Kir Zincirlerini 11.05.2010


Jet lee nin bu harika filmini izlemek için show ekranlarından ayrılmayın. iyi izlemeler..

Yerinde Olsam - In Her Shoes izle 11 Mayis 2010


Bu filmi 11 mayis akşamı saat 23:15te kanald ekranlarında izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz. Patlamış Mısırsız izlemeyiniz:)

Inter - Bayern Munih Macini Canli izle 22 mayis


Madrid'te yapılacak finalde oynamayı hangi takım istemedi ki. Bunların içinden en önemlisi de barcelona. finalde ezeli rakibi real madrid'e ait soyunma odasını isteyen barcelona bile elendi. Finalde İnterin karşısında, bayern münih olacak. Bu müthiş finalin sonucu ise 22 mayıs akşamı belli olacak. Umarız kupayı hak eden takım kazanır. Maçı izlemek için star tvyi açmanız yeterli. 22 mayıs 2010 akşamı bu maçı izlemeyen olmaz heralde:)
Ayrıca maç yorumları ve ankete katılmak içinse alttaki linki takip edebilirsiniz.
ç

Nefretin Ötesinde – Quicksand Turkce Dublaj izle


Bu harika filmi 12 mayıs gecesi 01:15te izleyebilirsiniz. iyi seyirler.

Atletico Madrid - Fulham Canlı izle Starda




Uefa kupası finalinde 2 müthiş takım. Kıran kırana geçecek olan bu mücadelede 2 tarafta kupayı almayı çok istiyor. Bu harika maçı star ekranlarında 12 mayıs tarihinde izleyebilirsiniz

Ezel 13. bolum izle Atv 10 mayıs




Ezel dizisinin 13. bolumu hakkında bilgiler;
Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen haline gelen, reyting rekortmeni dizi Ezel, her Pazartesi saat 20.00’de atv ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor... Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın üstlendiği bir “Ay Yapım” yapımı olan “EZEL” in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Sedef Avcı, Sarp Akkaya, Salih Kalyon ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor.

13. BÖLÜM ÖZETİ
Ezel'in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında büyük bir yük vardır artık. Peki Bahar bu yükü taşıyacak kadar güçlü müdür? Bildiklerini kiminle, hangi tarafla paylaşacaktır? Ezel gerçekleri Bahar'a anlatarak büyük bir risk almıştır. Şimdi yeni ve hızlı bir plan yapmak zorundadır. Ancak biri yolunu tıkar. Bu kez karşısında, geri döndüremeyeceği, artık durduramayacağı, daha önce görmediği kadar akıllı bir Ali vardır. Cengiz ilk bakışta hapishanede karşılaştığı adamın niyetini çözemez. Kimdir bu adam? Ona yardım mı edecek, yoksa işini mi bitirecek... Ancak kısa sürede bu işin sandığından büyük olduğunu anlar. Ve bir karar verir. Karşısındaki kim olursa olsun, isterse Cengiz'in boyunu fersah fersah aşsın, Cengiz bu işten karlı çıkacaktır.

WWE SmackDown 14 Mayıs

WWE SmackDown 14 mayıs videosunu alttaki playerdan izleyebilirsiniz.



patamış mısırınız, kolanızın yanında iyi seyirler dileriz:)

İkiz Vampir Avcıları Yabancı Film Turkce Dublaj izle

İkiz vampir avcıları filmini fox ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bu filmi 11 mayıs 2010 akşamı saat 23:00 da izleyebilirsiniz. iyi seyirler..

Avanak Kuzenler Yabanci Film izle

Avanak Kuzenler filmi izleyin


Avanak kuzenler filmi 10 mayıs akşamı saat 20.30 da fox ekranlarında. iyi seyirler dileriz..

CHP Genel Baskani Deniz Baykal İstifa Etti


Son dakida haberi,
chp genel başkanı deniz baykal istifasını açıkladı.

CHP lideri Baykal, gizli kamera kayıtlarıyla ilgili bugün saat 13.30'da düzenlenen basın toplantısında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal şu sözleri söyledi;
- Günlerdir beklenen kararımı açıklıyorum. Bu kaset olayı bir komplodur.

- Komplo hukuk dışı ahlak dışı bir tertip demektir. Bir komplo yaparken, bazen haneye tecavüz edersiniz. Duvarlara gizli kameralar yerleştirirsiniz. İnsanların en korunaksız görüntülerini alırsınız kesersiniz biçersiniz montaj yaparsınız çarpıtırsınız.

- Böyle yaparken de insan mahremiyetine tecavüz edersiniz. İnsanların şerefleri onların umurlarında değildir. Şantaj, ticari kazan için düzenlenmemiştir. Sİyaset için yapılmıştır. Ahlak ve vicdanlarına uygun bir siyaset.

Yıllardır bekleyen bir kaset çıkmamış bir komplo icat edilmiştir. Cumhuriyeti hukukun üstünlüğüne sahip çıkan sivil diktaya karşı verilen mücadeledir.

- Son iki hafta içinde düzenlenmiş ve piyasaya sürülmüştür. Komplo tazedir günceldir. İleri teknoolji ile tezgahlanan bu görüntüler, fütürsuzca bu kadar icra edilmesi iktidar olmadan mümkün değildir.İktidarın bilgisi dışında yapılamaz.

- ABD'den Pensilvanya'dan aldığım destek mesajlarının samimiyetine inandığımı söylerim.

- Üzülenlere söyleyecek bir şeyim var. Ahlaksız komplolar diyerek komployu savunamazsınız. Komplocuya hayat alanı açanlar "çok ayıp..." diyenlerdir.

- Bu komplolara itibar edenlerin nereye kadar gidebilecekleriniş hep beraber göreceğiz. Bu tablo karşısında bane de teslim olamayacağım.
- Kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim. Eğer bunun bedeli varsa ve bu bedel CHP'den ayrılmaksa bu bedeli öderim.

- Benim istifa etmem kaçmak anlıma gelmez. Tam tersine meydan okumadır.

- İstifa ediyorum. Bunun hedefi ben değilim, CHP'dir. Benim isitfa kararım Türkiye'yi CHP'yi yeniden tanzim etmek isteyenlere imkan verecektir.

- Yalansız duruş sergilemek sadece benim işim olmamalı. Umarım bu yaşananlar ve benim istifam yeni bir başlangıç olur.

- Umarım şerden bir iyilik çıkar, doğru dürüstlük kazanır. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin.

Baykal yazılı olarak hazırladığı konuşmayı tamamladıktan sonra hiçbir soruya imkan vermeden ayrıldı.




BAYKAL'IN YERİNE KİM VEKALET EDECEK?

CHP MYK, istifa eden Baykal'ın yerine vekalet edecek isim için toplanıyor.


İSTİFAYA GELEN İLK TEPKİLER

CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, Baykal ve CHP'yi birbirinden ayırmak mümkün değildir.

Gürsel Tekin istifayı izlerken göz yaşlaını tutamadı.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Baykal'ın istifasını izlerken NTV stüdyosunda gözyaşlarını tutamadı. Baykal'ın açıklamalarını NTV stüdyosunda canlı izleyen İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, gözyaşlarını tutamadı. Deniz Baykal'ın konuşmasını dinleyen Tekin'in ağladığı görüldü.