19 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

19 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 19 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 19 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 19 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 19 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 19 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 19 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 19 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 19 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 19 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 19 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 19 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu, 19 ocak burç yorumları, 19.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları

19 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları
19 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, ilişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir üretebileceğiniz bir ortama gireceksiniz..Tepkili davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz Fakat, uzun vade çözümler yerine kısa süreçleri tercih edeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bu gün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alış verişi içinde olacaksınız. seyahat planlarınızı uygulamak için uygun bir gün. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.. Sosyal yaşamınızda istediğiniz performansı başkalarından fikirlerinden etkilenmeden yapmak istiyorsunuz..

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız. Kazançlarınız konusunda yeni kurgulamalar peşindesiniz..

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Güçlü enerjinizi, hayallerinizi gerçekleştirme adına kullanmalısınız. Bugün, bir çok fırsat aynı anda karşınıza çıkabilir. Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız..

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Anlamlı bir aile yaşantınız olmadığı zaman, kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Kariyerinde beklenti içinde olanlar, bu amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Önemli olan sonuçlandırmanızdır. İkna savaşları vereceğiniz bugün de, karşı tarafın yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak ve olayları kendi sathınıza çekeceksiniz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Başlattığınız çalışmalardan gerekli performansı sağlamak için, önem vermeniz gereken bir çok detay var. Öncelikle sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İletişim konusunda başarınız güçlenecektir.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Size destek verecek kişilerinde, aynı özelliklere sahip olmasını beklemeniz son derece doğal. Bilinç altı potansiyelinizi gün geçtikçe yükseliyor. Bugün şartlar sizden yana olacak. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Venüs karşıt burcunuz Oğlak’ta ilerliyor. Yapacağınız tüm işlerde, kendinize süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Bazen sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeniz, kendinize uyguladığınız en büyük suç unutmayın. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz…


19 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

0 Response to "19 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları"

Yorum Gönder