20 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

20 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 20 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 20 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 20 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 20 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 20 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 20 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 20 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 20 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 20 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 20 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 20 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu, 20 ocak burç yorumları, 20.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları

20 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları
20 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Ay, sizin gibi sabit burcunuz Kova’da ilerlerken, çevrenizdeki kişilerle işbirliklerine gireceksiniz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ay, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Partnerinizin değişik fikirleri, sizin için farklı bir pota oluşturuyor. Onunla işbirliği yapmanız lehinize gelişebilir

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir işbirliği içinde olacaksınız.Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze etmelisiniz. Yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Çünkü; beklemediğiniz anlarda, ummadığınız noktalardan gelen hatanın boyutu çok küçük olsa da, siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, insanlarla olan ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz. Bu bilincin içeriğine, gerçek anlamda ve çok hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi de katmalısınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın. Kendinizi tercih etme zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Bu tür içsel baskılar size yaramıyor.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Çünkü, siz bu konuda gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yakaladığınız uyum bugün sizi motive ederek, performansınızı uç noktalara çekecek.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz..

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız. İşbirlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli bir şekilde olaya yaklaşırsanız; size bu tür durumların haricinde de gerekebilecek davranış şekillerinin teorik temellerini atmış olacaksınız.


20 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

0 Response to "20 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları"

Yorum Gönder