Hababam Tatilde izle, Hababam Tatilde online izle, Hababam Tatilde canlı izle , Hababam Tatilde Filmi İzle

Hababam Tatilde


Tarih: 2010-05-04 TV : KANAL7 Saat: 21:00Tür:Türk Filmi


TÜRK FİLMİ “HABABAM SINIFI TATİLDE”
Hababam sınıfının 4. serisi olan Hababam Sınıfı Tatilde, Güdük Necmi’siz, Tarık Akan’sız olduğu ve Kemal Sunal’ın da Hababam Sınıfı serisinde oynadığı son filmdir. Sınıf her zaman olduğu gibi kendi halinde günlerini yaşarken açıkgöz müdür o yıl sınıfa kız öğrenci alarak değişiklik yapmaya karar vermiştir. Kızlar da Hababam Sınıfı’na gelince ilginç ve komik olaylar kaçınılmaz olmaktadır. Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Şener Şen’in oynadığı Hababam Sınıfı Tatilde bir komedi filmidir.

 
Künye :
Yönetmen: Ertem Eğilmez, Yapımcı: Ertem Ağilmez, Eser: Rıfat Ilgaz  Senarist: Sadık Şendil Müzik: Melih Kibar Oyuncular: Münir Özkul, Kemal Sunal, Şener Şen, Şevket Altuğ, Adile Naşit Sıtkı Akçatepe, Muharrem Gürses, Kerem Arıdoğan, Ahmet Arıman, Ertuğrul Bilda, Hakkı Karadayı, Cengiz Nezir Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Özşahin, Erdoğan Engin Yapım: Arzu Film, 1976 Tür: Komedi


Taqs : Hababam Tatilde izle, Hababam Tatilde online izle, Hababam Tatilde canlı izle , Hababam Tatilde Filmi İzle

0 Response to "Hababam Tatilde izle, Hababam Tatilde online izle, Hababam Tatilde canlı izle , Hababam Tatilde Filmi İzle"

Yorum Gönder