Anne Hathaway Rüzgarı , Anne Hathaway Rüzgarı Filmi İzle , Anne Hathaway Rüzgarı izle, Anne Hathaway Rüzgarı online izle, Anne

Anne Hathaway Rüzgarı


Tarih: 2010-05-05 TV : CNBC-E Saat: 20:30Tür:Yabancı Dizi


   ANNE HATHAWAY RÜZGARI
CNBC-e’de esiyor!

5 Mayıs Çarşamba günü ünlü yıldız Anne Hathaway, CNBC-e’ye konuk oluyor. Üstelik hem bir çizgi film kahramanı olarak hem de kensini peri masalı kahramanlarından kurtaran bir gerilim ile.
Saat 20.30’da The Simpsons’da yayınlanacak olan bu özel bölümde Homer, Bart’ı büyükbabasını huzurevinde ziyaret etmesi için zorlayacaktır. Bart huzurevinde Jenny adında 11 yaşındaki bir gönüllüden çok hoşlanır. Tahmin edin bakalım Jenny kim? Nam-I diğer Jenny güzel yıldız Anne Hathaway’in ta kendisi.
Ardından Dünya Sineması Kuşağında belgesel yönetmeni olarak tanınan Barbara Kopple’ın ilk kurmaca filmi Havoc’ta, California’nın zengin gençlerinin şehrin arka sokaklarını keşfe çıkmalarını ve gangster kültürüyle tanışmaları izlerken filmin başrolündeki Hathaway karşımıza çıkacak. Hathaway, bu filmdeki rolüyle kariyerinin başında takılıp kaldığı peri masalı filmlerine bir son vermiş oldu ve Havoc’tan sonra Brokeback Mountain / Brokeback Dağı’nda rol alarak oyunculuk gidişatını belli etmişti.


Taqs : Anne Hathaway Rüzgarı , Anne Hathaway Rüzgarı Filmi İzle , Anne Hathaway Rüzgarı izle, Anne Hathaway Rüzgarı online izle, Anne 

0 Response to "Anne Hathaway Rüzgarı , Anne Hathaway Rüzgarı Filmi İzle , Anne Hathaway Rüzgarı izle, Anne Hathaway Rüzgarı online izle, Anne"

Yorum Gönder