unutulmaz 43. bölüm izle , unutulmaz 44. bölüm izle , unutulmaz online izle , unutulmaz dizisi izle

Unutulmaz


Tarih: 2010-05-05 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi


Bir kurşun… İki hayat… Feyyaz Arslanlı ve Harun…Kurşunun hedefi hangisi? Kızını kurtarmak için her şeyi göze alan Harun mu, yoksa geçmişin gölgesiyle ürperen Feyyaz Bey mi?
Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyenlerin ilgi odağı olan “Unutulmaz”, 5 Mayıs Çarşamba akşamı 22.20’de atv’de!
Unutulmaz (Yeni Bölüm)
43. Bölüm Özeti:
Toplantı salonunda yaşananların etkisi Eda’nın omuzlarına çökmeye başladığında, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını bir kere daha anlar. Ancak gelen müjdeli haber kara bulutları dağıtmaya yeter.
Hala öfkeli olan Cemil bu öfkesini Türkan’a ve Eda’ya yöneltmekte kararlıdır. Hiçbir şey onu bu düşüncesinden vazgeçiremez. Küçücük masum bir bebek bile.
Eda ise uzun zamandır hasret kaldığı mutluluğu doya doya yaşarken, Harun da onlara bu acıyı yaşatan Kenan’ın peşindedir. Şüpheleri bir noktada yoğunlaşmaya başlamıştır.
Melda’nın yaptığı büyük fedakarlık Feyyaz Bey’i çok etkilemiştir. Harun’u da. Ancak Melda’nın dünyası annesi Türkan’dan öğreneceği bir sırla yeniden kararır. Sinirleri iyice bozulan Melda’nın itirafı Arslanlı ailesini şaşkına çevirir. Melda için artık tek bir yol kalmıştır. Harun’la yüzleşmek.
Planları bozulan Batu artık oyunun ikinci aşamasına geçmeye karar verir ve bu sefer durmaya da hiç niyeti yoktur. Bu arada Harun’da hedefini belirler. Kenan’ın artık elinden kurtulamayacağını düşünür. Sırada yapacağı tek bir hamle kalmıştır.
Künye :
Yapımcı        : Ahmet Bayram
Yönetmen        : Cem Tabak
Senaryo Grubu    : R. Haldun Ünsal ve İhsan Aydın
Oyuncular        : Serhan Yavaş (Harun), Sinem Öztufan (Melda), Özlem Yılmaz (Eda), Fikret Hakan (Feyyaz), Ayla Algan (Hayat), Buğra Gülsoy (Tolga), Aliye Uzunatağan (Türkan), Deniz Gökçer (Saadet), Ahmet Uz (Cemil), Aylin Arasıl (Işıl), Hakan Vanlı (Burak), Didem Yalınay (Ferda), Gül Tunççekiç (Mesude), Mert Yavuzcan (Batu), Roksen Lülü (Seval), Anıl Çelik (Kerem), Hüseyin Erkanlı (Metin), Deniz Kurt (Gülay), Ayça Şahin (Sinem), Ceren Çanakçı (Gözde), Özlem Karataş (Burcu), Burak Güneş (Can), Özlem Hasgül (Ceren), Güray Görkem (Bilal)


Taqs : unutulmaz 43. bölüm izle , unutulmaz 44. bölüm izle , unutulmaz online izle , unutulmaz dizisi izle

0 Response to "unutulmaz 43. bölüm izle , unutulmaz 44. bölüm izle , unutulmaz online izle , unutulmaz dizisi izle"

Yorum Gönder