2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri

Yolluklar koridor gibi alanlarda dekorasyonun cankuranlarıdır. Koridorunuz halı koyamayacak kadar dar, ufak paspaslar ile kapatamayacak kadar uzun olabilir. İşte bu noktadan itibaren yolluk arayışına başlayabilirsiniz.

Genel itibari ile kordorlar evin en çok kullanılan kısımlarıdır. Bu nedenle seçeceğiniz yolluklarında dayanıklı, kir göstermeyen ve yürümeyi zorlaştırmayacak modeller arasından seçilmesi gerekir. Hızlı şekilde tavsiyelerimi sıralayacak olursam ;

1- Kesinlikle kalın, kıl uzunluğu fazla yolluklar seçmeyin. Gece yarısı takılmalar yaşanmaması ve kiri tozu içinde barındırmaması için bu şık çok önemli.

2- Yolluğun orta kısımlarına yakın yerlerde açık renk olabilir ancak kenar kısımlarını mutlaka koyu renkli seçin. Kenar kısımlar daha fazla toz ile karşı karşıya kalacağı, evin içinde sürüklenen tozlar ile ilk olarak karşılaşacağı için çabuk renk değiştirir.Bu nedenle koyu kenarlı yolluklar daha az eskimiş görüncektir. Çünkü belli bir zaman sonra ne kadar temizlerseniz temizleyin, kenarların içine işleyen toz mutlaka kirli görüntü sergileyecektir.

3- Koridorunuza en uygun genişlikte olan yolluğu seçmeye uğraşın. Gereğinden fazla geniş olan yolluklar köşelerde potluk yapar. Zamanla bu potluklar orta kısma ilerler ise kazalara davetiye çıkaarır. Eğer fazla dar yolluk kullanırsanız taban alanı az olacağından kayması muhtemel. Yolluğun altını mümkünse yere sabitleyin veya kaymaz taban yolluk seçin.

Aşağıda Confetti markasına ait benim tavsiye edebileceğim yolluk modelleri ve yerleşimleri mevcut.

2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri

2013 Yolluk Modelleri


2013 Yolluk Modelleri

0 Response to "2013 Yolluk Modelleri"

Yorum Gönder