Dana Haşlama Tarifi

Dana Haşlama Tarifi
Dana Haşlama Tarifi

Malzemeler

1 Kg.Dana Eti (İncik Kısmından)
3 Adet Patates
2 Adet Havuç
2 Adet Soğan
10 Bardak Su
1 Adet Kereviz yada Yaprağı
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber

Tarifi

Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda pembeleşene kadar kavurun.Porsiyonluk kestiğiniz dana etini de tencereye ilave edip hep birlikte kavurun.10 Bardak kadar su ilave edip etleri haşlamaya bırakın.Pişmesine yakın ceviz büyüklüğünde kestiğiniz havucu,5-10 dakika sonra da patatesi,kerevizi,yeterince tuz ve karabiberi ilave edip hepsinin iyice pişmesini sağlayın.Dana haşlamayı sıcak sıcak porsiyonlayıp isteğe göre limon sıkarak da yiyebilirsiniz.


Dana Haşlama Tarifi

0 Response to "Dana Haşlama Tarifi"

Yorum Gönder