Hardal Soslu Kuzu Pirzola Tarifi
Hardal Soslu Kuzu Pirzola Tarifi
Malzemeler
500 Gr.Yağsız Kuzu Pirzola
4 Kaşık Hardal
1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker
3 Yemek Kaşığı Zeytin yağı
Taze Biberiye
Tarifi
Kuzu etini ince dilimler halinde doğrayıp,derince bir kaba yerleştirin.Hardal,şeker ve zeytinyağını iyice harmanlayıp bir sos hazırlayın. Hazırladığınız sosu etlerin üzerini kaplayacak şekilde yayın.İki saat üzeri örtülü bir şekilde dinlendirin.Sosta beklettiğiniz iyice yumuşamış kuzu etlerini önlü arkalı kızartın.Üzerine biberiye serpip buharda pişmiş brokoli,bürüksel lahanası ve havuç yada patates püresi ile servis edebilirsiniz.
Hardal Soslu Kuzu Pirzola Tarifi
0 Response to "Hardal Soslu Kuzu Pirzola Tarifi"
Yorum Gönder