23 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

23 ocak burç yorumları, 23.01.2013 burç yorumları, bugünkü burcum, burç oku, burç özellikleri, burçlar, günlük burç yorumları, 23 Ocak 2013 akrep burcu yorumu, 23 Ocak 2013 aslan burcu yorumu, 23 Ocak 2013 balık burcu yorumu, 23 Ocak 2013 başak burcu yorumu, 23 Ocak 2013 boğa burcu yorumu, 23 Ocak 2013 ikizler burcu yorumu, 23 Ocak 2013 koç burcu yorumu, 23 Ocak 2013 kova burcu yorumu, 23 Ocak 2013 oğlak burcu yorumu, 23 Ocak 2013 terazi burcu yorumu, 23 Ocak 2013 yay burcu yorumu, 23 Ocak 2013 yengeç burcu yorumu

23 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları
23 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

Gücünüzün karşı tarafa geçmesinden hoşlanmayan bir yapınız olmasına rağmen, olayları kısa sürede kendi lehinize çevirme konusunda ustaca manevralar yapıyorsunuz.Yönetici gezegeniniz Mars size uyumlu bir açı veriyor. Ortak ilişkilerinizde karlı çıkacağınız projeler gündeme gelecektir..Yeni insanlar tanımanıza neden olacak..

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Geçmişten kaynaklanan olayların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Aile içi olayların gündeme gelme olasılığı, bazı unutulmuş sorunları da, su üstüne çıkarabilir.. Sıradan olayların önemli bir mesele haline gelmesi canınızı sıkabilir..Bugün fikir dağınıklığı yüzünden, birkaç yere söz verebilirsiniz. Akşam saatleri daha dingin olacaksınız.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kendinizi ilgilendiğiniz konularda aşama niyetindesiniz ve bir şeyler öğrenme savaşı içinde olacaksınız. Bugün, yollarla ilgili ilginç fırsatlar yakalayacak bir çok ziyaretleriniz olacak. Değişik düşünceli kişilerin size yansıttığı etkileşimlerden, isteseniz de uzak kalmayı başaramayacaksınız. İçsel dengenizi bozmamalısınız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Ay’ın bulunduğu konum, kafanızın karışmasına neden olabilir. Olayların dışında kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Sezgisel gücünüzün güçlü olması, her şeyi kolay algılamanızı sağlarken, içsel huzursuzluğunuzun da artmasına neden oluyor.Bıçak sırtı sorunlarınız var fakat bir o kadar da güçlüsünüz. Kendinizi aşma yolunda ilerliyorsunuz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile birlikte yapacağınız iş birliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Partnerinizin ve çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir ve onların problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Önlemci yapınız yine ortaya çıkıyor ve yakınlarınızı sıkı bir takibe alıyorsunuz. Olaylara kuşku ile yaklaşmanız sayesinde, bir çok yakınınızın sorunlarını çözümleyebiliyorsunuz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün, aşkta her zamanki dengeli yapınızı korumakta güçlük çekebilirsiniz. İstekler ve kişisel zevkler ön planda olacak. Güneş duygusal yapınıza da aşırı uçluklar verirken, çılgın yolculuklar da gündeme gelebilir. İçsel sesinizi dinlemekle kendinizi özgür hissedeceksiniz. Farklı bir gün yaşamanın zevkini tatmalısınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Meslek yaşantınızla ilgili kariyer savaşları içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinin önemli olduğunu biliyorsunuz. Saygınlığınızı ön plana çıkarmaktan yanasınız. Beklentilerinizin sizi önemli yerlere taşıdığınızı bilmenize rağmen, çevresel huzursuzlukların sizi rahatsız etmesinden hoşnut değilsiniz.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Hiç kimseden çekinecek bir şeyiniz yok. Bugün, enerjinizi çevrenize kolay bir şekilde yansıtabiliyor ve karşınızdaki kişilerden de, aynı elektriği görebiliyorsunuz. Sezgilerinizden yola çıkarak bir çok problemin çözümünü bulacaksınız. Partnerinize her konuda destek vermeniz, onun özellikleriyle eş değerli olduğunu unutmayın.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Konuştuğunuz sözlerin arkasında olmak her kişiye özgü değildir ve farklı olduğunuzu herkese yansıtabiliyorsunuz. Bugün, sağlam fikirlerinizle çevrenizi etkiniz altına kolayca alacaksınız. Maddi konularda kendinizi güçlendirmek isteyişiniz, iş çevrenizin sınırlarınızı genişletme yolunda atacağınız adımlarla endeksli olmalı.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün sosyal evinizde yer alan Ay’dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün, sizi mutlu edecek bir alış veriş yapma telaşı içindesiniz.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayları kafanızda abartmadan düşünmeli ve sonuçlarından çekinmemelisiniz. Sevdiklerinizin değişik düşüncelerine şans vermeyi denemelisiniz.


23 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları

0 Response to "23 Ocak 2013 Günlük Burç Yorumları"

Yorum Gönder