Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm - 23 Ocak Çarşamba Fragmanı

Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm

Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm Özeti

Geçen bölümde Pargalı i dam edildi. Sultan Süleyman ise i damdan önce Pargalı’yı yemeğe davet ederek ve onunla vedalaştı..

Dizinin önümüzdeki Çarşamba ekrana gelecek olan 83. bölümün ilk fragmanı yayınlandı. Saraydaki odasında uyurken Sultan Süleyman’ın emriyle cellatlar tarafından boğularak öl dürülen Pargalı İbrahim Paşa’nın ce sedi cellatlar tarafından taşınarak tabuta konuluyor.

Star TV’nin rating rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl’da heyecan dorukta. Uzun zamandır, kendisinden beklenilmeyen tavırlar içine giren Pargalı İbrahim için büyük gün geldi çattı. Kanuni Sultan Süleyman, çok sevdiği can yoldaşı Pargalı İbrahim için zor da olsa i dam kararı verdi.

82. Bölümde Neler Oldu?

Süleyman, divan kararıyla kendisinden dahi koruduğu İbrahim’in i damına hükmetmiştir. Ancak bu hükmü yerine getirebilmek için Ebussuud efendiye danışır. Şaşkına dönen Ebussuud, Süleyman’a cevap vermek için süre ister. Üzerindeki kara buluttan habersiz olan İbrahim ise, mutlu gelecek hayalleri kurmaktadır.

Hürrem de bu gidişatın farkında değildir. Ne yaparsa yapsın İbrahim’den kurtulamayacağını düşünmektedir. Öte yandan; Şah Sultan’ın da gerçek yüzünü görmemiştir henüz.  Onunla arasının iyi olmasından memnundur. Vakfın hayır işlerine onu da dahil eder. Şah Sultan ise eşi Lütfi Paşa ve kızı Esmahan’ın gelişiyle, esas niyetini belli eder.

Süleyman’ın beklediği an gelip çatar. Ebussuud bir çare bulmuştur. İbrahim Paşa’nın ka tli için Süleyman’ın uyuması gerekmektedir! Süleyman için uykular haramdır artık. Ya kararını uygulayacaktır ya da kararından dönecektir. Ve bir gece İbrahim’i iftara çağırır. Başına geleceklerden habersiz olan İbrahim, geceyi sarayda geçirir.
Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm – 23 Ocak Çarşamba Fragmanı


Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm - 23 Ocak Çarşamba Fragmanı

0 Response to "Muhteşem Yüzyıl 83. Bölüm - 23 Ocak Çarşamba Fragmanı"

Yorum Gönder