Mortadella Tarifi
Mortadella Tarifi
Malzemeler
200 gram kuyruk yağı
yarım kilo köftelik kıyma
Yarım kilo çiğ köftelik et
Yapılışı
Eti tuzlayın ve aliminyum folyoya açın.
Üstüne kıymayı açın ve arzu ettiğiniz miktarda karabiber, karanfil, tarçın ekleyin.
Üç şerit kuyruk yağı koyun.
Aliminyum folyoyla rulo yapın, iple bağlayın ve bir tencereye alın.
Üzerine bir kadeh kırmızı şarap, 1 defne yaprağı, domates püresi ve bol arpacık soğanı koyun.
45-50 dakika kaynatın.
Suyu bittikçe sıcak su ekleyin.
Piştiği zaman dilimleyin ve yanında pilavla servis edin.
Mortadella Tarifi
0 Response to "Mortadella Tarifi"
Yorum Gönder