Mortadella Tarifi

Mortadella Tarifi
Mortadella Tarifi

Malzemeler

200 gram kuyruk yağı
yarım kilo köftelik kıyma
Yarım kilo çiğ köftelik et

Yapılışı

Eti tuzlayın ve aliminyum folyoya açın.
Üstüne kıymayı açın ve arzu ettiğiniz miktarda karabiber, karanfil, tarçın ekleyin.
Üç şerit kuyruk yağı koyun.
Aliminyum folyoyla rulo yapın, iple bağlayın ve bir tencereye alın.
Üzerine bir kadeh kırmızı şarap, 1 defne yaprağı, domates püresi ve bol arpacık soğanı koyun.
45-50 dakika kaynatın.
Suyu bittikçe sıcak su ekleyin.
Piştiği zaman dilimleyin ve yanında pilavla servis edin.

0 Response to "Mortadella Tarifi"

Yorum Gönder