Fikret Orman Biyografi

Fikret Orman Biyografi

Beşiktaş’ın yeni başkanın biyografisi sizlerle. Bakalım Fikret Orman nasıl biriymiş.
Fikret Orman Biyografi

Mesleği: İş Adamı
Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: Kasım-1967

Fikret Orman, şu günlerde Beşiktaş için tarihinin en kritik dönemlerinden geçtiği süreçte, kimsenin cesaret edemediği gönlünü ve parasını ortaya koyamadığı en kritik dönemeçte ortaya çıkmış ve başkan adayı olmuştur.

Fikret Orman, 2004 Bjk kongresinde 3110 oy almış ve 3272 oy alan Yıldırım Demirören’in kazandığı kongrede ikinci olmuştur. O zamandan beridir Beşiktaş mali açıdan büyük sıkıntılara girerek bugünlere kadar gelinmiştir.

Fikret Orman, yapılacak olan seçimin en büyük adayıdır. Seçilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılmaktadır. Vaad ettikleri acı ve sıkıntılı bir dönem olsa da onun başarılı olacağına inananların sayısı çok fazladır.

Yapı olarak disiplinli bir anlayış içinde olan Fikret Orman ilk olarak stadyum yapımı süreciyle kolları sıvayacaklarını deklare etmiştir. Bu süreçte hiç kolay geçmeyecektir. Dolmabahçe Sarayı’na çok yakın olan Fiyapı İnönü stadyumunun yıkılıp yeniden yapılmasına engel teşkil edecek çok fazla dosya ve done bulunmaktadır. Kanaatimiz odur ki stadyumu yıkamayacağını anlayan Fikret Orman eğer seçilirse stadyumu yıkmadan yeniden düzenleme yoluna gidebilir. İlk amacı gelirleri artırmak olduğundan belki stadyumu büyütme ve loca sayısını artırma niyetinde olabilir.

Fikret Orman, özellikle amatör ve gelir getirmeyen, kasadan yiyen branşlarda çok büyük revizyonlara gideceğinide açık bir şekilde dile getirirken. Çok net bir ifadeyle 2 veya 3 sene boyunca hiç bir Beşiktaş taraftarının kendisinden şampiyonluk yada başarı beklememesini dile getirecek kadar açık yürekli tavrıyla takdir toplamıştır. Başarı gelirse amenna ama gelmezse bunun anlayışla karşılanması gerektiği özellikle önümüzdeki 3 sezonun ilk hedefinin başarı değil Beşiktaş’ı dar boğazdan kurtarmak olduğu aşikardır.

Fikret Orman, Beşiktaş’ın yaklaşık olarak 300 milyon USD civarında borcu olmasına rağmen bu işe nasıl soyundu diyenlerin sayısı az değildir. Camiada ona olan inanç fazla olsada sürecin devamında hiç hata yapmaması gerektiğini düşünenlerin sayısıda bir o kadar fazladır.

Önümüzdeki dönemde:

Yabancıların ve hocanın durumu ne olacak?

Fiyapı İnönü Stadyumu yıkılıp yeniden yapılabilecek mi?

Alt yapı takviyeli ve uygun bütçeyle oluşturulan takım önümğzdeki sezonlarda çok alt sıralarda kalırsa taraftar bu durumu sindirebilecek mi?

Serdar Adalı ve Hüsnü Güreli, Fikret Orman seçimi kazandığında kendisine her konuda destekte bulunacak mı?

Demirören’in elinde olduğu söylenen senetler Demirören tarafından yırtılıp atılacak mı?

Bu sorular bugün Beşiktaş’a gönül vermiş ve gündemi yakından takip eden insanlar tarafından en çok sorulan sorular.

Fikret Orman, yine bir röportajında Beşiktaş tarihinde yer edinmiş futbolcu ve futbol adamlarından kurulu bir ekip oluşturacağını dile getirmiş bu ekipten özellikle oyuncu seçimi ve alt yapı konusunda maksimun düzeyde faydalanacağını belitmiştir. Bakalım bu ekipte Sergen, Metin, Ali, Feyyaz gibi futbolla yatıp futbolla kalkan oyuncularımız olacak mı?

Kendisine seçim sürecinde başarılar diliyor büyük Beşiktaş camiası ve taraftarının ona inanmasını ve sabırlı olmasını tavsiye ediyoruz. Umarız bu yürekli insan atacağı adımlardada yürekli davranır ve vaadlerini yerine getirme konusunda destekçileri çok olur.


Fikret Orman Biyografi

0 Response to "Fikret Orman Biyografi"

Yorum Gönder