abahın Sedası izle, Sabahın Sedası online izle, Sabahın Sedası canlı izle

SABAHIN SEDASI
CANLI / HAFTA İÇİ HER GÜN
SABAHIN SEDASI’NDA YILDIZLAR GEÇİDİ DEVAM EDİYOR!
Show Tv İç Yapımlar Direktörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan Sabahın Sedası  ile ekrana geri dönen Seda Sayan  hem stüdyodakilere hem de ekran başındakilere müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.
4 Mayıs Salı  günü Sabahın Sedası’nın konuğu Türk Pop Müziğinde sıradışı tarzıyla daima dikkatleri üzerinde tutan, geçtiğimiz günlerde yeni albümü ile sevenleriyle  buluşan ‘Hande Yener’.
 Müzik ve eğlencenin yanısıra sağlıklı yaşam ve astroloji köşelelerinin yer alacağı Sabahın Sedası’nda gündem yaratacak toplumsal konularda masaya yatırılacak. 
SEDA SAYAN DARGINLARI BARIŞTIRACAK
Seda Sayan programının içerisinde ayrılık noktasına gelen çiftleri, aralarında dargınlık olan anne baba ve çocukları bir araya getirmeye çalışacak. ”Affet Beni “ deme cesaretini gösteren izleyiciler programa başvurarak Seda Sayan ve program ekibinin çabasıyla mutluluğa yelken açacak.
SEDA SAYAN ÜNLÜLERİN EVLERİNDE
Sabahın Sedası ünlü isimlerin bilinmeyen yönlerini de ekranlara taşıyacak.Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü sanatçıları evlerinde ziyaret edecek olan Sabah programlarının fenomeni Seda Sayan’ın keyifli ve samimi sohbetlerine hazır olun
SABAHIN SEDA’SI ÇARŞI PAZARDA, KISACASI HERYERDE
Seda Sayan haftanın belirli günlerinde izleyicileriyle sokakta bir araya gelecek. Bu bazen bir Pazar yeri ,bazen bir alışveriş merkezi bazen de Türkiye’nin herhangi bir köşesi olacak.

0 Response to "abahın Sedası izle, Sabahın Sedası online izle, Sabahın Sedası canlı izle"

Yorum Gönder