Modern Avize Modelleri

Modern Avize Modelleri

Evinizi hem daha güzel daha dekoratif hale getirecek hemde daha hoş ışıklandıracak. Lamba modelleri, farklı farklı çok şık boncuklu çiçekli sade modelleriyle evinizde hem lamba hem dekorasyon için önemli bir aksesuar örneğidir. Duvara monte edilen masaüstünde kullanılan tavana monte edilen birçok lambo modeli bulunmaktadır. Bunlaın hangisini kullancağınız sizin tercihiniz. Evinizin tasarımına dekoruna en uygunu hangi modelse onu seçmenizde fayda var.

Lambaların kendi içerisinde çeşitleri vardır. Gece lambası, masaüstü lamba, aksesuar için kullanılan lamba, tavanlara asılan lambalar gibi
Bu lambaların bir özelliğide ışığı istediğiniz kadar kısabiliyorsunuz. Yani normal bir ışığı loş bir ışık haline getirmek sizin elinizde. Bayanlar eşinizle romantik bir yemek yemek istiyorsanız bulunduğunuz ortamı istediğiniz gibi loş bir ortam hale getirebilirsiniz ışığı kısarak ve farklı renklerde lambalar da kullanabilirsiniz kendi bulunduğunuz ortamın duvar ve eşya rengine göre.

Bu lambalar ofislerde ve iş yerlerinde de çok fazla kullanılmaktadır. İş yerlerinin yapısına uygun kullanılan lambalar iş yerlerini daha dekoratif hale getirece, gelen kişilerin göz zevkine hitap edecektir.
Avize ve lambaların fiyatları malzemelerine göre değişim göstermektedir.
Kristal Taşlı olan lambalar biraz daha pahalıdır diğer lambalara göre 100$-500$
Masa üstü : 50$
Diğer lamba çeşitleride 50$ile 350$ arasında değişim göstermektedir.

Çok estetik bir görünümü olan lamba modeli hem evinizde hem iş yerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz lamba modelidir. Tavana monte edilmiş olması bunu başka yerde kullanamayacağınız anlamına gelmez bunların masa üstü veya duvara monte edilen şekilleride bulunmaktadır. Nerede isterseniz orada kullanabilirsiniz karar sizin.

Modern Avize Modelleri
Masa üstü kullanılan lamba çok estetik görünme sahip herkesin zevkine uygun lamba modelleri

Modern Avize Modelleri
Duvar rengiyle ve yerin parkesiyle uyum içerisinde olalan lamba modelinin farklı bir görünümü var.

Modern Avize Modelleri
Kendinden geometrik deseniyle modern bir hava yaratmaya yetecektir diye düşündük ve sitemize aldık bu lambayı. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Modern Avize Modelleri
Harika banyolarda sade bir ışıklandırma kullanmak olmaz sanırım. Taşlı avize modeli çok hoş görünüyor ve banyozu daha güzel hale getiriyor

Modern Avize Modelleri
Duvara monte edilmiş lambanın ne kadar değişik ve estetik olduğunu hepimiz görebiliyoruzdur umarım

Modern Avize Modelleri
Gri renkte yuvarlak lamba modeli. Sade, deseni, taşı olmasada ne kadar hoş bir görünümü olduğu aşikar

Modern Avize Modelleri


Modern Avize Modelleri

0 Response to "Modern Avize Modelleri"

Yorum Gönder