Pilav Üstü Et Kavurması Tarifi

Pilav Üstü Et Kavurması Tarifi
Pilav Üstü Et Kavurması Tarifi

Malzemeler

Tabaktaki Menü:
Pilav üstü et
Patates salatası
Çoban salatası
Peynirli börek
Et Kavurması:
İstediğiniz miktarda et kuşbaşılık doğranmış
Sıvıyağ
Tuz
Patates Salatası için malzemeler:
5 adet haşlanmış patates
Salatalık turşusu (miktarını siz kendinize göre ayarlıyorsunuz)
Pizza biberi (turşu olandan) (miktarını siz kendinize göre ayarlıyorsunuz)
5 kaşık yoğurt
5 kaşık mayonez
1 paket fesleğenli salata sosu
zeytinyağ

Tarif

Etleri tencereye alalım.
Etin kendi suyu çıkıncaya kadar kendi halinde pişirelim.
Sonra sıvıyağ ilave edip istediğimiz yumuşaklığa varıncaya kadar pişirelim.
En son tuzunu ilave edip altını kapalım.
Pilav eşliğinde servis yapabilirsiniz.
Patates Salatasına gelince;
Patatesleri istenilen büyüklükte doğrayıp (salata yapılacak şekilde) haşlayalım.
Tüm malzemeleri hazırlayıp içine haşlanmış patatesleri ilave edip karıştırıyoruz.
Biraz sulu olacak. Buradaki püf nokta ise Fesleğenli salata sosu.
O olamadan salatadan bir şey anlaşılmıyor.
Afiyet bal şeker kaymak olsun.


Pilav Üstü Et Kavurması Tarifi

0 Response to "Pilav Üstü Et Kavurması Tarifi"

Yorum Gönder